Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Η οφθαλμαπάτη που «τυφλώνει» – Το viral βίντεο στο TikTok με τις πάνω από 2 εκατ. προβολές


Ένα καινούργιο βίντεο με οφθαλμαπάτη γίνεται viral στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο TikTok, καθώς σύμφωνα με τον TikToker που ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο, αν παρατηρήσετε την εικόνα, μετά από λίγο δεν θα μπορείτε να διακρίνετε χρώματα.

Σύμφωνα με την nypost.com, ο TikToker seandoesmagic σε βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του, δείχνει ένα τετράγωνο που αποτελείται από τέσσερα χρώματα, σε σχήμα κύβου: μπλε, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο.

Όπως αναφέρει, εάν δείτε για περίπου 50 δευτερόλεπτα το τετράγωνο, αλλά κοιτάτε μόνο προς το κέντρο του και όχι γύρω – γύρω, τότε μετά από λίγο θα πάθετε «αχρωματοψία», γιατί η εικόνα θα σας «τυφλώσει».

Δηλαδή, θα δείτε την εικόνα να γίνεται ασπρόμαυρη, ενώ μετά από λίγο θα επιστρέψει στο κανονικό.
«Κοιτάξτε το κέντρο της εικόνας χωρίς να ανοιγοκλείνουν συνέχεια τα μάτια», αναφέρει ο TikToker στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. προβολές και σημειώνει πως «πρέπει να συνεχίσετε να εστιάζετε στην εικόνα και μετά τα χρώματα θα αλλάξουν».

Τα σχόλια λοιπόν, κάτω από την ανάρτηση του έπεσαν «βροχή», με ορισμένους να αναφέρουν ότι έπεσαν θύματα της νέας οφθαλμαπάτης που έγινε viral, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είδαν αλλαγή σε παστέλ αποχρώσεις και όχι ασπρόμαυρες, όπως υποστήριξε ο TikToker seandoesmagic.

Εσείς όμως τι βλέπετε;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ