Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μαγευτική Σαντορίνη


O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μαγευτική Σαντορίνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά, το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 02 Ιουλίου μας ξεναγούν στο περίφημο ηφαίστειο της Σαντορίνης, ενώ παρουσιάζουν και την άγνωστη όψη του νησιού, τη Νέα Καμένη και τη Θηρασιά, κάνοντας κρουαζιέρα με καταμαράν.   

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται, στη συνέχεια, τα μαγαζιά στα Φηρά και φυσικά τις υπέροχες παραλίες της Σαντορίνης! Ακόμα μας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές για διαμονή και φαγητό στο νησί. 

Την Κυριακή 03 Ιουλίου ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν στην Οία, το πιο διάσημο χωριό του νησιού με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!  

Μας παρουσιάζουν τον οικισμό της Οίας, ανακαλύπτουν τα σημεία με την καλύτερη θέα για το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, κάνουν τις αγορές τους σε μοντέρνα και πρωτοποριακά καταστήματα και δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά στα πιο hot σημεία της Οίας.    

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Εμπορείο για να ανακαλύψουν την ανεξερεύνητη Σαντορίνη, μαγεύονται από την παράξενη και ταυτόχρονα μοναδική Κόκκινη Παραλία, βιώνουν μοναδικές εμπειρίες ζωής σ’ ένα υπέροχο beach bar, δοκιμάζουν πειραγμένες  παραδοσιακές γεύσεις και μένουν έκπληκτοι από το γεγονός ότι στη Σαντορίνη φτιάχνουν και μπίρα!  

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ