Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Η νέα επικίνδυνη μόδα για τα social media (βίντεο)


Ανέκαθεν, οι τάσεις στα social media είναι άξια απορίας. Μπορεί πολλές φορές να μην έχουν κανένα νόημα, ενώ άλλες φορές να είναι ακόμα και επικίνδυνες. Ευτυχώς αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με την πρώτη κατηγορία… στο περίπου.

Για να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, οι χρήστες των social media χρειάζεται να κάνουν κάτι περίεργο, διαφορετικό ή υπερβολικό. Δεν χρειάζεται να βγαίνει ιδιαίτερα νόημα. Έτσι λοιπόν μια νέα τάση είναι να πηγαίνουν κάποιοι με… “μεγάλες τσέπες”, τα ακριβά τους αυτοκίνητα στην άκρη του λιμανιού, να ανοίγουν την πόρτα και απλά να κρεμιούνται από αυτή (χωρίς να πέσουν στην θάλασσα).


Πολλοί είναι αυτοί που τον κατηγόρησαν ότι δεν ενδιαφέρεται για το πανάκριβο αυτοκίνητο και την επισκευή που ίσως χρειαστεί.

Αυτό όμως δεν τον κράτησε πίσω και να μην το ξανακάνει. Έτσι, αυτή τη φορά έκανε τη γυμναστική του ανοίγοντας την πόρτα μιας Rolls-Royce. Για να είμαστε ειλικρινείς, θα μπορούσε να κάνει τη γυμναστική του σε κάποιο ακριβό γυμναστήριο, αλλά θα είχε πάρει ποτέ αυτή τη δημοσιότητα; Μάλλον όχι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ