Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Κλάτενμπεργκ τέλος - Τον ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της Αιγύπτου


Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ! Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει στην ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Ήταν ένα διάστημα που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε μείνει... μέτεωρος και υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν θα έμενε ή όχι στην ΚΕΔ / ΕΠΟ. Πως ακόμα και η πρόταση που θα του γινόταν για να συνεχίσει στην ελληνική ΚΕΔ ως αρχιδιαιτητής θα ήταν με τα μισά χρήματα που έπαιρνε.

Ωστόσο ήρθε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Και αυτό διότι ανακοίνωσε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον νέο αρχιδιαιτητή της!

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει τον διάδοχό του, που αναμένεται να είναι ξένος. Ο Κλάτενμπεργκ είχε όντως κρούση από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου και τελικά εάν κρίνουμε από τη σχετική ενημέρωση οι επαφές πήγαν μέχρι το τελικό στάδιο.

Η αιγυπτιακή Ομοσπονδία σε ανακοίνωση - που δεν βγήκε στα αγγλικά και αναρτήθηκε στα social media της - ανέφερε πως συνεδρίασε στις 29 Ιουνίου. Επίσης πως αποφάσισε να εγκρίνει την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Π.Ο. της χώρας. Ο Κλάτενμπεργκ πάντως έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ