Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Πέτυχε στο TikTok την «δίδυμη» αδελφή της – «Κοινές» παιδικές φωτογραφίες, γενέθλια την ίδια μέρα και ίδια ενδιαφέροντα


Πόσες είναι οι πιθανότητες να ξυπνήσεις μια μέρα και να λάβεις μήνυμα από τον τέλειο «δίδυμο» αδερφό σου; Δηλαδή ένα άτομο που έχει ακριβώς την ίδια μέρα γενέθλια με σένα, παιδικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ακριβώς όπως εσύ, αλλά και παρόμοιες προτιμήσεις;

Το παραπάνω μπορεί να μοιάζει ως σενάριο βγαλμένο από ταινία, όμως για μια TikToker είναι πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με την nypost.com, η Aspen Lish σε σειρά βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok, υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με την «δίδυμη» αδερφή της.

«Έχω μια τρελή ιστορία για εσάς παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε και συμπλήρωσε πως «νομίζω ότι είναι τρελό. Το κορίτσι που εμπλέκεται σε αυτό πιστεύει ότι είναι τρελό. Ίσως δεν με πιστεύετε, αλλά ακούστε την ιστορία».

«Είναι τόσο τρελό, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε δίδυμες και μου στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο σου, που έχεις ανεβάσει στο TikTok… Παρακολούθησα τον λογαριασμό σου και διαπίστωσα ότι είμαστε ολόιδιες στις φωτογραφίες που είσαι μωρό», ανέφερε η Aspen, σχετικά με το μήνυμα που έλαβε.

Έτσι, πήρε μία φωτογραφία από την άγνωστη γυναίκα στην οποία είναι σε παιδική ηλικία και την συνέκρινε με την δική της, με την ίδια να υποστηρίζει ότι η ομοιότητα είναι εμφανής.

Παρόλα αυτά, οι περίεργες ομοιότητες, όχι μόνο δεν σταμάτησαν εδώ, αλλά συνεχίστηκαν.

Όπως ανέφερε η Aspen, λίγους μήνες μετά, δέχτηκε ακόμα ένα μήνυμα από την ίδια γυναίκα, η οποία την ενημέρωσε, ότι πέρα από την «ίδια φωτογραφία», τυχαίνει να έχουν γενέθλια την ίδια μέρα.

«Γύρισα πίσω και έψαξα κι άλλο. Ανακάλυψα ότι έχουμε την ίδια ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ… Ορκίζομαι ότι οι λίστες με τις ομοιότητες συνεχίζονται», σημείωσε η Aspen, για τον άγνωστο «δίδυμο» αδερφό της.


Το ταξίδι στο Παρίσι και η «λύση» στο TikTok

Η Aspen Lish είπε στους ακολούθους της, ότι μετά από αυτό ξεκίνησε να επικοινωνεί την συγκεκριμένη άγνωστη γυναίκα και ανακάλυψαν κι άλλα κοινά πράγματα μεταξύ τους. Από παιδικές φωτογραφίες, στις οποίες είτε μοιάζουν εμφανισιακά, είτε ποζάρουν με τον ίδιο τρόπο, μέχρι το γεγονός ότι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα.

Μάλιστα, κατά την αναζήτηση των κοινών σημείων, ανακάλυψαν ότι είχαν επισκεφθεί ταυτόχρονα το Παρίσι και όχι μόνο ήταν στην πόλη την ίδια περίοδο, αλλά βγήκαν και ακριβώς στα ίδια μέρη.



Μετά την εξομολόγηση της λοιπόν, ζήτησε την γνώμη από τους ακολούθους της, με τους χρήστες να διαφωνούν αρκετά, ως προς την απάντηση που έδωσαν. Ορισμένοι υποστήριξαν ότι μπορεί να είναι χαμένες αδελφές και να μην το γνωρίζουν για τον οποιαδήποτε λόγο, ενώ άλλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για μια ψεύτικη ιστορία.

Βέβαια, υπήρξαν κι αυτοί που θεώρησαν ότι απλά πρόκειται για μια σύμπτωση, η οποία όσο σπάνια και να είναι, δεν παύει να είναι μια σύμπτωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ