Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Μια κοπέλα στο Μάντσεστερ νόμιζε πως χρειαζόταν γυαλιά οράσεως, αλλά ο οπτικός την έστειλε άμεσα στο νοσοκομείο


Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία κοπέλα στο Μάντσεστερ, για τη γρήγορη διάγνωση των γιατρών. Η 21 ετών Ellie Musgrove, επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα στην όρασή της, μεταξύ άλλων, νόμιζε πως χρειαζόταν να φορέσει γυαλιά, ωστόσο οι γιατροί την έστειλαν για επείγουσα χειρουργική επέμβαση, λέγοντάς της μάλιστα ότι αν έμπαινε μια μέρα αργότερα, ίσως να μην τα κατάφερνε.

Η Ellie Musgrove, άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους και πόνους στον αυχένα μετά τα 21α γενέθλιά της τον Ιανουάριο του 2022. Συνειδητοποίησε λίγο αργότερα ότι δεν μπορούσε να δει σωστά, η όρασή της ήταν μειωμένη βλέποντας μαύρα στίγματα.

Τηλεφώνησε στον γιατρό της και της συνταγογράφησε αντιβιοτικά μέσω τηλεφώνου για μια μόλυνση στο αυτί, αλλά τα συμπτώματά της δεν βελτιώθηκαν, γεγονός που την ώθησε να κλείσει ραντεβού με τους οπτικούς.



Νομίζοντας ότι χρειαζόταν γυαλιά, η Ellie επισκέφτηκε το κατάστημα Specsavers αλλά από κει μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Salford Royal Hospital, αφού ο οπτικός παρατήρησε ένα πρήξιμο του οπτικού της νεύρου.

Μόλις 12 ώρες αργότερα, υποβλήθηκε σε επείγουσα εγχείρηση εγκεφάλου για να αφαιρεθεί το υγρό γύρω από τον εγκέφαλό της. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την επόμενη μέρα και οι γιατροί ανακάλυψαν πως είχε όγκο στον εγκέφαλο που είχε προκαλέσει τη νόσο του Addison. Μια ασυνήθιστη διαταραχή που εμφανίζεται όταν το σώμα δεν παράγει αρκετές ορμόνες.

Η Ellie θα πρέπει τώρα να παίρνει στεροειδή για το υπόλοιπο της ζωής της για να διαχειριστεί την ασυνήθιστη αυτή πάθηση, αλλά είναι ευγνώμων που πήγε στο Specsavers, καθώς όπως της είπαν οι γιατροί, μία μέρα να αργούσε ακόμα και ίσως είχε αποδειχθεί μοιραία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ