Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Γούρι έφερε η Καλαμαριά στους πρωταθλητές του Beach Volley


Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου και οι Θεσσαλονικιές Κατερίνα Αλτίνη, Βασιλική Κουρτίδου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Beach Volley, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Καλαμαριάς.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα, σε όσους επισκέφθηκαν την πλαζ Αρετσούς και παρακολούθησαν από κοντά τους αθλητές, να δίνουν μάχη στην άμμο, για να κερδίσουν κάθε πόντο.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, συνεχάρη τους αθλητές και προχώρησε στις απονομές των μεταλλίων μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κυρατζή, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης, Αθανάσιο Γιαννακό και την εκπρόσωπο-μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Περοσφαίρισης, Δήμητρα Χαριτίδου.

«Ή πλαζ Αρετσούς από πέρυσι γεμίζει ζωή κι αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο ταυτόχρονα. Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley ο Δήμος Καλαμαριάς για άλλη μια φορά απέδειξε ότι οι μεγάλες διοργανώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στην πόλη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ