Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Αιματηρή ληστεία με δράστες 18χρονο και δυο ανήλικους στην Καλλικράτεια


Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος η αιματηρή ληστεία που είχε γίνει σε βάρος τριών Ελλήνων στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής και συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που συμμετείχαν σε αυτήν. Διαφεύγει, όμως, ένας 18χρονος Αλβανός που ήταν και ο φυσικός αυτουργός του τραυματισμού.

Οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, τα τραυμάτισαν χτυπώντας τα με γροθιές και στη συνέχεια ο 18χρονος τραυμάτισε έναν 20χρονο από αυτούς με μαχαίρι, από τον οποίο άρπαξε 150 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας αιμόφυρτα τα τρία θύματά τους.

Οι ταυτότητες των τριών νεαρών αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών, οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και περιλαμβάνει και τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ο 18χρονος συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται, αντιμετωπίζει επιπλέον και την κατηγορία της της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα στιλέτο και τρία φυσίγγια πιστολιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ