Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και η Τζένιφερ Λόπεζ χαμογελούσε


Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση, ενώ την ίδια ώρα η Τζένιφερ Λόπεζ χαμογελούσε με την μικρή περιπέτεια.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ πήγαν μαζί με τον 10χρονο Σαμ σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, ο Σαμ βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού με την μηχανή αναμμένη. Ο μικρός προκάλεσε ένα ατύχημα, όταν έκανε κατά λάθος όπισθεν και χτύπησε ένα άλλο όχημα, εξίσου πανάκριβο.


Αφού έκανε τη ζημιά, ο Σάμιουελ βγήκε από τη Lamborghini, που νοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα, και έλεγξε τα δύο αυτοκίνητα. Ο Μπεν Άφλεκ τρόμαξε και πήρε μια αγκαλιά τον γιο του προσπαθώντας να τον παρηγορήσει. Την ίδια ώρα, η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει στις φωτογραφίες του ΤΜΖ πιο άνετη και χαμογελαστή με τη μικρή περιπέτεια.

Υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω. Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο», είπε.



«Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές. Όλοι ήταν εντάξει. Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν τη βόλτα τους. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν», πρόσθεσε ο ίδιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ