Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Survivor: Δύο νέες προτάσεις για το ριάλιτι στον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Σταμάτη Din Dan Done


«Φωτιά» έχουν πάρει οι συζητήσεις για το νέο Survivor, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στα τέλη Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη. Ο Aτζούν Ιλιτζαλί επιστρατεύει τα μέσα του και κάνει τις προτάσεις του σε celebrities που θεωρεί ότι θα φτιάξουν τη σωστή ομάδα διασήμων του ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, τα τελευταία πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Σταμάτης Din Dan Done. Ο ηθοποιός δεν φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο «ναι» αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ραδιοφωνικός παραγωγός είναι πιο έτοιμος να ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Η πρόταση στους Droulias Brothers

«Μας έγινε πρόταση για το Survivor. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε διάφορα πράγματα, καλά μας τα είπανε και καλά τους τα είπαμε και εμείς, αλλά δεν μας βλέπω να μας βλέπετε στις τηλεοράσεις σας. Γιατί έχουμε και μια πρόταση για ένα μαγαζί στον Πειραιά και ζυγίσαμε λίγο τις δουλειές μας» αποκάλυψαν οι Droulias Brothers μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Στην συνέχεια οι Droulias Brothers απάντησαν πως: «Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι επιβίωσης όπως είναι και το Survivor, μέσα στις κακουχίες και όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργεί βγάζει και κάποιους χαρακτήρες που καλό είναι να μην φαίνονται στην τηλεόραση, όπως είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Οπότε αποφασίσαμε πως δεν είμαστε για Survivor για να μην φανεί λόγω πείνας ένας άλλος εαυτός μας. Νομίζω πρέπει να κάνουμε focus στη δουλειά μας και τα καλλιτεχνικά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ