Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Μπάρτζης για τον James Καφετζή: «Σε ένα τόσο λεπτό θέμα όπως η κακοποίηση της Βέλλη, δεν ψάχνεις δημοσιότητα»


Απογοητευμένος ο Νίκος Μπάρτζης από τον τρόπο, με τον οποίο χειρίστηκε ο James Καφετζής την κακοποίηση της Άννας Μαρία Βέλλη - «Δεν μπορούμε να πούμε κάποιον καλό παιδί, όταν στον φίλο του, στην οικογένειά του κάνει αυτό».

Οι σχέσεις του Νίκου Μπάρτζη με τον James Καφετζή δεν είναι πλέον και οι καλύτερες και, όπως αποκάλυψε ο πρώτος, μία πράξη του James ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και του άλλαξε γνώμη σχετικά με τη φιλία τους.

Όπως δήλωσε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Νίκος Μπάρτζης, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε ο James Καφετζής το θέμα της Άννας Μαρίας Βέλλη σχετικά με την κακοποίηση που δέχτηκε, τον απογοήτευσε.

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το post της Άννας Μαρίας Βέλλη και μας στέλνει η κοπέλα μήνυμα σε μία ομαδική συνομιλία και μας λέει κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δεν θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα... Την επόμενη ημέρα της ανάρτησης έβαλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε: "σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω, θα βγω να μιλήσω". Αρχικά να πω ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στην ψυχολογία της. Ενώ μας ζήτησε λοιπόν, να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δύο μέρες βλέπουμε στην Χρηστίδου την συνέντευξη του James», εξήγησε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως σε εκείνους ο James είχε πει εντελώς διαφορετικά πράγματα σχετικά με την συνέντευξη που έδωσε και τις δηλώσεις που έκανε.

«Σε εμάς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα και μας είπε ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα-Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα-Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους», δήλωσε.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ψυχολογία της Άννας Μαρίας Βέλλη και του κάθε θύματος κακοποίησης και τόνισε πως ένας τρίτος άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει θέση σε κάτι τέτοιο.

«Σε ένα τόσο λεπτό θέμα, δεν μπορούμε να παίρνουμε δημοσιότητα. Είναι πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες -ειδικά- κάποιος φίλος σου να το χρησιμοποιήσει, πόσο μάλλον αν το είχες ζητήσει. Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δεν μπορεί να την διηγηθεί, γιατί δεν την έχει περάσει. Είναι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν μπορούμε να πούμε κάποιον καλό παιδί, όταν στον φίλο του, στην οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό. Θα μπορούσε να πει ότι είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και γι' αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την ίδια», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μπάρτζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ