Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Πέτρος Λαγούτης, η Ντάνη Γιαννακοπούλου και η Νάνσυ Παραδεισανού στο "After Dark"


Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς φέρνει στην παρέα του «After Dark» τον Πέτρο Λαγούτη, τη Ντάνη Γιαννακοπούλου και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές αφού ο Θέμης έχει ετοιμάσει πάλι τα καλύτερα για τους καλεσμένους του. Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει φυσικά για τα επαγγελματικά του, για το ρόλο του στον «Ήλιο», αλλά και στο «Έτερος εγώ», ενώ αποκαλύπτει με ποιο κριτήριο επιλέγει τις συνεργασίες του, αλλά και ποιος είναι ο σκηνοθέτης με τον οποίο θα συνεργαζόταν χωρίς καν να διαβάσει το σενάριο. Ακόμα μιλάει για την οικογένειά του και για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη, ενώ εξηγεί και τι είναι αυτό που τον «φοβίζει» στην απόφαση του μεγάλου του γιου να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ο Πέτρος μοιράζεται με τον Θέμη τη διαδρομή του προς την απεξάρτησή από τα τυχερά παιχνίδια και πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο. Αμέσως μετά, στην παρέα τους έρχεται και η συμπρωταγωνίστρια του Πέτρου, η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Ο Πέτρος και η Ντάνη μιλάνε για τη συνεργασία τους, αλλά και για το κίνημα #ΜeΤoo. Την ατμόσφαιρα έρχεται να ελαφρύνει το ξεκαρδιστικό παιχνίδι «Ό,τι σου ‘ρθει», το οποίο θα χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, αφού οι καλεσμένοι του «After Dark» θα περάσουν αξέχαστες δοκιμασίες.

Το γέλιο δεν θα κοπεί απότομα, γιατί στο εξομολογητήριο bonus ο Θέμης υποδέχεται μια πληθωρική προσωπικότητα, ένα κορίτσι με ζωντάνια και χιούμορ, τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία κάνει στο «After Dark» μοναδικές αποκαλύψεις!

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ