Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Μέριλιν Μάνσον: Αστυνομική έφοδος στο σπίτι του μετά τις καταγγελίες φρίκης


Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον στο πλαίσιο της έρευνας των καταγγελιών για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Πηγές προσκείμενες στις δυνάμεις επιβολής του νόμου είπαν στο ΤΜΖ ότι ντετέκτιβ από το γραφείο του σερίφη στο Λος Άντζελες πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του ρόκερ στο Δυτικό Χόλιγουντ τη Δευτέρα το πρωί, αφού είχαν εκδώσει ένταλμα ερεύνης.

Ο Μάνσον δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι του και οι αξιωματικοί μπήκαν μέσα με το ένταλμα ανά χείρας. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, επικαλούμενο τις πηγές του, το ένταλμα έχει άμεση σχέση με την έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του Μέριλιν.

Η αστυνομία κατέσχεσε μονάδες αποθήκευσης πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων σκληρών δίσκων, οι οποίες θα εξεταστούν πριν υποβληθεί η υπόθεση στον εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η σοκαριστική έκθεση του Rolling Stone που στηρίχτηκε σε έρευνα εννέα μηνών, σύμφωνα με την οποία ο Μέριλιν Μάνσον φέρεται να είχε μετατρέψει το μουσικό του στούντιο στο Δυτικό Χόλιγουντ σε θάλαμο βασανιστηρίων, όπου κλείδωνε τις γυναίκες και τις “τιμωρούσε” για ώρες για τα “ατοπήματά τους που γίνονταν αντιληπτά”.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Rolling Stone, ο Μάνσον του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μπράιαν Γουόρνερ, είχε μετατρέψει το στούντιο σε κελί απομόνωσης, όπως το ονομάζουν γυναίκες που έβγαιναν μαζί του, όπου τις βασάνιζε ψυχολογικά. Λένε ότι συχνά ο ρόκερ έκλεινε εκεί τις συντρόφους του και τις κρατούσε κλειδωμένες μέσα για ώρες με σκοπό να τις τιμωρήσει για τις “παραβάσεις” τους. Μάλιστα, το αποκαλούσε το “δωμάτιο των κακών κοριτσιών”.

Η πρώην σύντροφός του Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, που έχει κατηγορήσει τον ρόκερ για βιασμό και κακοποίηση στη διάρκεια της σχέσης τους, υποστήριξε ότι ήταν μία από τις γυναίκες που αναγκάστηκαν να μείνουν σ’ αυτό το δωμάτιο.



“Στην αρχή έμοιαζε ωραίο. Μετά είχε τιμωρητικό χαρακτήρα. Ακόμη και αν ούρλιαζα κανείς δεν μπορούσε να με ακούσει”. Η Σμίθλαϊν τόνισε ότι το δωμάτιο αυτό είχε τις διαστάσεις ενός δοκιμαστηρίου σε κατάστημα ρούχων. Υποστήριξε ότι αν αντιστεκόταν για να μην μπει στο δωμάτιο, εκείνος θα απολάμβανε τη μάχη. “Έμαθα να μην αντιστέκομαι επειδή του έδινα αυτό που ήθελε. Απλώς με το μυαλό μου πήγαινα αλλού” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ