Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη τον Χρήστο Δάντη


Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN τον Χρήστο Δάντη και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Η συζήτηση ξεκινάει με τον Χρήστο Δάντη να θυμάται τα παιδικά του χρόνια στην Καισαριανή, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποια είναι η σχέση του με τον πατέρα του. Συγκινείται όταν μιλάει για την απώλεια της μητέρας του και του αδερφού του και παραδέχεται πως ο τελευταίος τον επηρέασε τόσο σε προσωπικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρεται και στη σχέση του με τη θρησκεία και μιλάει για τις έντονες αντιδράσεις που δέχτηκε σχετικά με το καινούργιο του τραγούδι. Αποκαλύπτει ακόμα, πως δέχτηκε πόλεμο σε κάποια καλλιτεχνικά σχήματα στα οποία συμμετείχε και εξηγεί γιατί ο ίδιος παρόλη την επιτυχία του, δεν είχε τις οικονομικές απολαβές που του αναλογούσαν.

Τέλος, ο τραγουδιστής παίρνει θέση ΑΝΟΙΧΤΑ για τη διαφορετικότητα και εξηγεί πως μέσα από μία σχέση που είχε, κατάλαβε τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος. Για τον λόγο αυτό θέλει να προστατεύει όλους τους ανθρώπους που δέχονται κάθε είδους bullying.

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν λείπουν ποτέ από το «ΑΝΟΙΧΤΑ». Ο Κώστας Τουρνάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Χατζόπουλος αποκαλύπτουν στην Αννίτα αστείες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Χρήστο Δάντη.

Η βραδιά κλείνει μουσικά και ο Χρήστος τραγουδά τις μεγάλες επιτυχίες του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας.

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ