Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου πήρε ο Άρης, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης


 Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε αμυντικά στο "Κλ. Βικελίδης", με τον Άρη δείχνει και πάλι επιθετικό πρόβλημα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι αλλαγές, όμως, του Άκη Μάντζιου (Μαντσίνι και Μπερτόλιο) του έδωσαν τη νίκη με 2-0. 

Οι “κίτρινοι” θα πάνε 2 Φεβρουαρίου στο “Θ. Κολοκοτρώνης” για να… σφραγίσουν την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι, προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Άρης, μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης». 

Σε δυο εβδομάδες ο επαναληπτικός στο «Θ. Κολοκοτρώνης». 

Ο Άκης Μάντζιος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο τους Μαντσίνι και Μπερτόγλιο και –κατά σειρά- τον… δικαίωσαν πετυχαίνοντας τα δυο γκολ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος είχε πολύ καλό ρυθμό, με τον Άρη να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Σίλβα, Μάνος και Σάσα συνδυάστηκαν ωραία στο 51′, ο τελευταίος έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και από θέση δεξιά, έπιασε το σουτ με το αριστερό και… τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Άρης έπαιξε… μονότερμα τον Αστέρα Τρίπολης και στο 68’ ήρθε τελικά το 1-0. Ο Σάκιτς έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μαντσίνι (δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς) πετάχτηκε πιο γρήγορα απ’ όλους πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Οι Θεσσαλονικείς απελευθερώθηκαν μετά το γκολ και έφτασαν και σε δεύτερο, παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει και του επαναληπτικού. Στο 75’ Οι «κίτρινοι» έκλεψαν την μπάλα από το λάθος του Πασαλίδη, συνεργάστηκαν Μαντσίνι και Μπερτόλγιο, με τον Αργεντίνο (και αυτός αλλαγή του Μάντζιου) να πλασάρει με το δεξί, λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από θέση αριστερά για το τελικό 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ