Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθησαν δύο άτομα για το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οπαδοί του Άρη που πρωταγωνίστησαν στο σκηνικό... φαρ ουέστ στη Θεσσαλονίκη. Ο ένας δράστης συνδέεται άμεσα με την ΠΑΕ Άρης!

Μετά από διάστημα δέκα ημερών από το οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς, οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών, που είναι οπαδοί του Άρη. 

Υπενθυμίζουμε πως το περιστατικό είχε λάβει χώρα την Πέμπτη 21/1 και είχε σοκάρει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, καθώς ήταν πρωτοφανές να βγαίνουν όπλα μεταξύ οπαδών και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Η αστυνομία αναζητούσε εξ αρχής δύο άνδρες-οπαδούς των "κιτρίνων", με τον ένα εξ αυτών, δε, να φέρει και διακριτικά της ομάδας του Άρη την ώρα της επίθεσης. Οι δυο τους λοιπόν, εμφανίζονται να βγήκαν από το αυτοκίνητό τους, πλησιάζοντας τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να βγάλει πιστόλι! 

Το SDNA είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες ότι ο ένας εκ των δύο δραστών συνδέεται άμεσα με την ΠΑΕ Άρης και μάλιστα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο! 

Επειτα λοιπόν από αρκετές ημέρες όπου καταζητούνταν, οι δύο οπαδοί των "κιτρίνων" παραδόθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αρχές και αναμένεται πλέον να τους αποδοθούν κατηγορίες. 


Πηγή: SDNA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ