Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

MasterChef: Η καθοριστική αλλαγή στην προβολή του ανακατεύει – περισσότερο – την τράπουλα


Τι αλλάζει άμεσα στον προγραμματισμό του STAR για το MasterChef;
Το MasterChef επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα και ανακάτεψε κατά πολύ την… τράπουλα της τηλεθέασης. Η μάχη της prime time, ωστόσο, αναμένεται να εξελιχθεί με ακόμα υψηλότερη ένταση το προσεχές διάστημα καθώς ο ανταγωνισμός στα κανάλια μοιάζει να φτάνει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Και ενώ τρία πολύ δυνατά προγράμματα, το Survivor, οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef κοντραροχτυπιούνται, η μάχη θα κλιμακωθεί τις επόμενες εβδομάδες καθώς αναμένονται σημαντικές αλλαγές που θα ανεβάσουν τον πυρετό του ανταγωνισμού. Την αρχή κάνει μάλιστα το MasterChef, που προχωρά άμεσα σε διπλασιασμό της παρουσίας του στην prime time επεκτείνοντας τη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού καθ’ όλη την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ενώ στα αρχικά σχέδια του STAR ήταν να συνεχίσει με τρία επεισόδια την εβδομάδα το ριάλιτι μαγειρικής για το πρώτο διάστημα, ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τελικά… η δοσολογία αυξάνεται άμεσα. Από την προσεχή εβδομάδα, το MasterChef, εκτός από Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα μεταδίδεται και στην prime time της Παρασκευής, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα «χτυπήσει» με εξαπλή δόση. Ειδικότερα, θα προστεθεί επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και το βράδυ του Σαββάτου, αυξάνοντας την παρουσία του στην prime time σε πέντε μέρες ενώ θα ενταχθεί και το MasterClass τα απογεύματα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ