Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Δε φαντάζεστε τι δουλειά κάνει αυτός ο τύπος


 Βλέποντας τον νεαρό με το τατουάζ, δεν πάει εύκολα το μυαλό σου στο τι επάγγελμα μπορεί να κάνει αλλά ίσως φαντάζεσαι ότι δουλεύει σε ένα νυχτερινό μαγαζί ή είναι ο ίδιος tattoo artist.

Κι όμως η αλήθεια απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Πρόκειται για έναν δάσκαλο δημοτικού σχολείου ο οποίος έχει καλυμμένο το σώμα και το πρόσωπό του με τατουάζ.

Ο 35χρονος δάσκαλος, Sylvain Helaine, διδάσκει στη γαλλική πόλη Εσό. και είναι αρκετά διάσημος στον χώρο των δερματοστικτών με το ψευδώνυμο “Freaky Hoody”. Μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκαλεί η εμφάνισή του αναφέρι ότι θεωρεί πως δεν πρέπει να τον κρίνουν για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά για τη δουλειά του ως εκπαιδευτικού.

“Νομίζω ότι ως δάσκαλος κάνω καλά τη δουλειά μου και η εμφάνισή μου δεν την επηρεάζει. Σίγουρα, κάποιοι αντιδρούν. Αλλά από αυτούς μόλις ένας στους 1.000 είναι γονέας μαθητή και συνήθως όχι από την τάξη όπου διδάσκω”, αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση.

Ωστόσο, οι επιθεωρητές της εκπαίδευσης στη μικρή γαλλική επαρχιακή πόλη Εσό, έχουν ζητήσει να μη διδάσκει ο 35χρονος Sylvain Helaine στις μικρές τάξεις του δημοτικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ