Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Αυτά είναι τα 5 περιζήτητα επαγγέλματα του αύριο


Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο αλλάζουν τα δεδομένα γύρω από τις θέσεις εργασίας παγκοσμίως αλλά και τα επαγγέλματα που έχουν τάση να εξαφανίζονται ή να γίνονται πιο δημοφιλή.

Μια έρευνα σχετικά με τη δημοφιλία των επαγγελμάτων και το ποια είναι τα επαγγέλματα του αύριο διεξήγαγε εταιρεία ερευνών για λογαριασμό του Βρετανικού Υπουργείου Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων. Αυτή λοιπόν η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα μια λίστα με τα περιζήτητα επαγγέλματα του αύριο.

Δείτε πέντε από αυτά που ξεχωρίσαμε…

1. Νανο-γιατροί
Η νανοτεχνολογία, σύμφωνα, με την έρευνα αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο και να κάνει πιο δημοφιλή μια νέα ειδικότητα γιατρών.

2. Αγρότες γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Αναμένεται να δημιουργηθεί μια τάση για προϊόντα που θα καλλιεργούνται και θα προσφέρουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

3. Κατασκευαστές εναλλακτικών οχημάτων
Κατασκευαστές μέσων μεταφοράς με με εναλλακτικά υλικά και καύσιμα.

4. Χρηματιστές χρόνου
Μετά το χρήμα, η διαχείριση του χρόνου είναι το επόμενο το οποίο είναι περιζήτητο. Άρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσλαμβάνονται για να οργανώσουν το χρόνο όσων έχουν χρήμα αλλά όχι τον χρόνο να το ξοδέψουν.

5. Υπάλληλοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Τα social media γίνονται ακόμη πιο ισχυρά και η ανάγκη να τα χειριστεί κανείς μέσω ενός επαγγελματία θα γίνεται ακόμη μεγαλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ