Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

O Tom Cruise ερωτεύθηκε στα γυρίσματα του Mission: Impossible 7 - Ποια είναι η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του


Από ό,τι φαίνεται, ο Tom Cruise έχει σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission: Impossible 7, Hayley Atwell. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πλέον κατά τη Sun είναι «αχώριστοι». Στο μεταξύ τους «δέσιμο» συνέβαλε σημαντικά και το lockdown, κατά το οποίο περνούσαν το χρόνο τους μαζί.

Ο 58χρονος Cruise και η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του σχεδόν από την πρώτη μέρα κατάλαβαν τη χημεία που υπήρχε μεταξύ τους, οπότε αποφάσισαν να μη μπουν στη διαδικασία να κρύψουν αυτό που τους συμβαίνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Cruise δεν έχει υπάρξει σε σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιό του από την Katie Holmes το 2012, ενώ η Hailey λέγεται ότι χώρισε από το πρώην σύζυγό της που είναι γιατρός νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Για την ώρα, οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα την είδηση. Θυμίζουμε ότι κατά την περίοδο 1990-2001 ο Cruise ήταν παντρεμένος με τη Nicole Kidman, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά, την 27χρονη Isabella και τον 25χρονο Connor. Από την Holmes απέκτησε τη 14χρονη Suri.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ