Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Με Γιαννούλη στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ – Μαγνητική για Βιεϊρίνια


 Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ομόνοιας βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Έλληνας αριστερός μπακς προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (01.12.2020). Παράλληλα, συμπλήρωσε τα αρνητικά τεστ που απαιτούνται από το πρωτόκολλο της UEFA για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον Covid-19.

Αυτός που θ’ απουσιάσει από το ματς με την Ομόνοια είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έχει συμπληρώσει κάρτες. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια (έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στη Superleague) ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και την Τετάρτη (02/12) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης (02/12) και στις 19:00 θα προπονηθεί στο «ΓΣΠ». Νωρίτερα, στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ