Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Survivor 2: Πόσα χρήματα θα πάρουν φέτος οι παίκτες;

Το ριάλιτι επιβίωσης της περασμένης σεζόν που θεωρήθηκε το τηλεοπτικό φαινόμενο των τελευταίων ετών ξεκινά σε λίγες ώρες με τους παίκτες να έχουν κάνει ήδη τα πρώτα γυρίσματα των αγωνισμάτων στον Άγιο Δομίνικο.

Η μεγάλη προσέλευση υποψηφίων φέτος έριξε κυριολεκτικά τις αμοιβές των παικτών με τρεις από τους υποψήφιους να μην ξεκινούν τελικά, και το Δημήτρη Βλάχο να δηλώνει πως είχε συμφωνήσει διαφορετικά από αυτά που είδε στο συμβόλαιο.

Ονόματα από τον κόσμο του θεάματος και περισσότερο γνωστοί από τους περσινούς παίκτες βρίσκονται στις δυο πλευρές ενώ όλοι αγωνιούν για το ποιοί θα μετακινηθούν στην άλλη ομάδα.

Φυσικά δε θα προκαλούσε εντύπωση σε κανέναν, ο Σάκης Τανιμανίδης να είναι ο μόνος που θα έχει πάρει αύξηση καθώς σήμερα θεωρείται ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής στην τηλεόραση ενώ συνδέεται και με δεσμούς φιλίας πλέον με τον Τούρκο παραγωγό.

Οι πληροφορίες για τις αμοιβές των παικτών κάνουν λόγο για 250 ευρώ την εβδομάδα για τους Μαχητές ενώ πέρσι έπαιρναν 400-500 ευρώ και μέχρι 1.500 ευρώ για τους Διασήμους, ενώ οι αντίστοιχες περσινές ήταν 2.500 ευρώ.

Αν κάποιος Μαχητής φτάσε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού σε έξι μήνες θα έχει κερδίσει 6.000 ευρώ, ενώ ένας Διάσημος 36.000 ευρώ. Επίσης στη φετινή σαιζόν εκτός από τα έπαθλα φαγητού και ειδικών παροχών στους παίκτες όπως πολυτελή ξενοδοχεία, μασάζ κλπ ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν τα χρηματικά έπαθλα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, κάτι που θα αυξήσει τον προσωπικό ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ