Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η απίθανη σπαζοκεφαλιά που μπήκε σε σχολείο και έγινε viral

Την ευκαιρία να ανοίξουν το... μυαλό τους ακόμη περισσότερο, προκειμένου να δουν το δάσος και όχι μόνο το δέντρο, είχαν 5 μαθητές στη Νατσόνγκ της Κίνας, όταν ο δάσκαλός της τάξης τους έβαλε μία σπαζοκεφαλιά σε μορφή τεστ.

Συγκεκριμένα τους ρώτησε: «Πόσο χρονών είναι ο καπετάνιος ενός πλοίου, ο οποίος έχει 24 πρόβατα και 10 κατσίκες;», με μερικές από τις απαντήσεις να είναι καταπληκτικές.

Όπως για παράδειγμα αυτή που έλεγε: «Ο καπετάνιος είναι 36 ετών. Είναι πολύ νάρκισσος και για αυτό επέλεξε το συγκεκριμένο αριθμό, προκειμένου να αντικατοπτρίζει την ηλικία του», ενώ ένας άλλος μαθητής απάντησε: «Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, καθώς δεν επιτρέπεται σε ανήλικους να κουμαντάρει ένα πλοίο».

Ένας όμως έπιασε απολύτως το νόημα της ερώτησης, γράφοντας: «Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ηλικία του καπετάνιου. Το πόσα πρόβατα και πόσες κατσίκες έχει, δεν έχει καμία σχέση με το πόσο ετών είναι».

Αφού η συγκεκριμένη ερώτηση έγινε viral, πολλοί κατέκριναν τους υπεύθυνους του σχολείου για την περίεργη ερώτηση που έθεσαν στα παιδιά, λέγοντας πως ήταν παραπλανητική, όμως οι δάσκαλοι ξεκαθάρισαν πως έγινε, προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν κρίση και να βλέπουν λίγο πιο μακριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ