Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά νεαρό Βόσνιο στόπερ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επενδύσει στο μέλλον και εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της Σαράγεβο, Μάρκο Μιχόγιεβιτς.

Ο «Δικέφαλος» εξετάζει την περίπτωση του Βόσνιου στόπερ που στα 22 του έφτασε να είναι αρχηγός της Σαράγεβο, ομάδα από την οποία απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Το όνομα του Μιχόγεβιτς έπεσε τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι και οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν την απόκτησή του ως μια επένδυση στο μέλλον, καθώς ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και μετά από το πετυχημένο πέρασμα του από τις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας έχει καταγράψει και την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ανδρών.

Εκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 16 ετών με την ομάδα της Λεοτάρ, από την οποία ξεκίνησε και ο Γκόικο Τσίμιροτ, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Σαράγεβο και για ένα χρόνο υπήρξε συμπαίκτης με τον πρώην μέσο του «Δικεφάλου», που πλέον συνεχίζει στην Σταντάρ Λιέγης.

Οι επαφές του ΠΑΟΚ είναι προχωρημένες και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (31/1) τελευταίας ημέρας των μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ