Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Απέδρασε από τη φυλακή, έκανε τα… ψώνια του και επέστρεψε

Κατάφερε να αποδράσει, αλλά συνελήφθη αργότερα την ώρα που προσπαθούσε να ξαναμπεί στη φυλακή. Πάνω του βρέθηκαν ορισμένα μπουκάλια με αλκοόλ, καπνός και… σπιτικά φαγητά.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Jefferson County στο Τέξας, ο 25χρονος κρατούμενος από το Τέξας, Τζόσουα Χάνσεντ, κατηγορείται πλέον για την απόδραση αλλά και για κατοχή μαριχουάνας. Αρχικά είχε οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα για υποθέσεις ναρκωτικών.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον Χάνσεν την περασμένη Τετάρτη να τρέχει σε μια ιδιοκτησία κοντά στη φυλακή, κρατώντας μια τσάντα, η οποία περιείχε τρία μπουκάλια μπράντι, ένα με ουίσκι, καπνό, σνακ και «μια μεγάλη ποσότητα σπιτικού φαγητού». Ο 25χρονος συνελήφθη την ώρα που έτρεχε για να επιστρέψει στη φυλακή, σύμφωνα με το Associated Press.

Όπως διαπιστώθηκε, οι κρατούμενοι είχαν βρει έναν τρόπο να το σκάνε από το κτιριακό συγκρότημα και να περνούν στη γη που ανήκε σε έναν ιδιοκτήτη ράντσου. Ο ιδιοκτήτης του ράντσου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη φυλακή δήλωσε στον σταθμό KFDM-TV ότι επί χρόνια έχει αντιμετωπίσει κρατούμενους, που το σκάνε από τις φυλακές για να επιστρέψουν λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ