Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ξέρεις τα φίλτρα του αυτοκινήτου σου;

Δες τώρα ποια είναι τα 4 φίλτρα που έχει το αυτοκίνητό σου, κάθε πότε πρέπει να αλλαχθούν και ποια μπορείς να αλλάξεις μόνος σου. Τι κάνει το φίλτρο DPF που έχουν τα diesel και γιατί κοστίζει η αλλαγή του;

Ο ρόλος των φίλτρων σε ένα αυτοκίνητο είναι πολύ πιο σημαντικός από ό,τι έχουν πολλοί οδηγοί στο μυαλό τους, καθώς ολόκληρη η λειτουργία του κινητήρα «περνάει» μέσα από αυτά, ενώ συμβάλλουν και στη σωστή κατανάλωση καυσίμου. Ουσιαστικά, διασφαλίζουν την καθαρή λειτουργία του κινητήρα, απομακρύνοντας τα βλαβερά στοιχεία που επιβαρύνουν τον αέρα, την καμπίνα, τα λάδια και τα καύσιμα του αυτοκινήτου.

Με βάσει και τις νέες τεχνολογίες μάλιστα, έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα και αποτελεσματική προστασία κατά των αλλεργιών και των ρύπων, προλαμβάνοντας παράλληλα, την πρόωρη φθορά των κινητήρων.

Για το λόγο αυτό, τα νέα φίλτρα της αγοράς είναι εξατομικευμένα και αποτελούνται από ίνες κυτταρίνης, συνθετικές ίνες ή ένα συνδυασμό διαφορετικών στρωμάτων με προσαρμοσμένες ιδιότητες, ανάλογα και με την εφαρμογή τους.


Τα υπόλοιπα στο autotriti.gr που μας κοινοποιεί θέματα αυτοκινήτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ