Χορταστική σούπα με άρωμα Ιταλίας
Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο για 2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το καρότο, το σέλινο, τα φασολάκια, τις πατάτες και τον μαϊντανό και σοτάρετε για 4 λεπτά. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
Ρίξτε το νερό και αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Προσθέστε τα μπιζέλια και τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε για 5 λεπτά (ελέγξτε τις οδηγίες του πακέτου για το χρόνο μαγειρέματος των ζυμαρικών.
Υλικά για 4 άτομα
- 1 μικρό κρεμμύδι
- ½ πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, πλυμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- ½ σέλινο, κομμένο σε κύβους
- 100 γραμμάρια φασολάκια
- 1πατάτα, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας πολτό ντομάτας
- 1 1/2 λίτρο νερό
- 3 κουταλιές της σούπας μπιζέλια
- 50 γραμμάρια μικρά ζυμαρικά
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο για 2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το καρότο, το σέλινο, τα φασολάκια, τις πατάτες και τον μαϊντανό και σοτάρετε για 4 λεπτά. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
Ρίξτε το νερό και αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Προσθέστε τα μπιζέλια και τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε για 5 λεπτά (ελέγξτε τις οδηγίες του πακέτου για το χρόνο μαγειρέματος των ζυμαρικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ