Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Μήνυμα Ζορπίδη για Ισχυρό Επιμελητήριο

Το μήνυμα του Μιχάλη Ζορπίδη για τις εκλογές στο ΕΕΘ:

Ισχυρό Επιμελητήριο, πάντα στην υπηρεσία του Επαγγελματία

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο Συνδυασμός μας, το «Ισχυρό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον επί 11 χρόνια Πρόεδρο του Επιμελητηρίου μας Μιχάλη Ζορπίδη, απευθύνεται και πάλι σε εσένα, ενόψει των εκλογών στο ΕΕΘ...
Με καθαρή συνείδηση και γνώση του καθήκοντος σε καλούμε:
  • Να υπερψηφίσεις και πάλι το ψηφοδέλτιο μας και να δώσεις μία νέα θητεία στον Μιχάλη Ζορπίδη
  • Να επιβραβεύσεις και πάλι την συνέπεια, την προσφορά και την αποτελεσματικότητα των διοικήσεων των τελευταίων χρόνων.
  • Να εκφράσεις εμπράκτως την συμφωνία σου με την τακτική της ενότητας, της ομόνοιας και της συμπόρευσης, τακτική που το «Ισχυρό Επιμελητήριο» έκανε πράξη, συγκεντρώνοντας στις τάξεις του ανθρώπους, που εκλέχτηκαν σε προηγούμενες εκλογές με άλλες παρατάξεις.
  • Να δώσεις και εσύ την δύναμη σου για ένα «Ισχυρό Επιμελητήριο- στην υπηρεσία του Επαγγελματία».
Αγαπητέ συνάδελφε,
Ο Μιχάλης Ζορπίδης το έχει πει ξεκάθαρα στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου: δεν έγιναν όλα τέλεια, είναι φυσικό να έγιναν και λάθη, είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν προβλήματα σε μία διοίκηση ενός μεγάλου Επιμελητηρίου, όπως είναι το δικό μας. Ωστόσο, η διοίκηση του ΕΕΘ ήταν διαφανής, ανοιχτή σε όλους και πρόθυμη για συζήτηση, προτάσεις και έργα.
Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει την διοίκηση Ζορπίδη, αλλά ούτε ένας για:
  • Αδιαφάνεια: Κάθε μέλος του ΔΣ κάθε μήνα, έπαιρνε αντίγραφο της Οικονομικής Θέσης του ΕΕΘ, με όλες τις αναφορές για έσοδα, έξοδα, αποθεματικό, καταθέσεις.
  • Κρυφές κινήσεις: Κάθε Οικονομικός Απολογισμός του ΕΕΘ, όλα αυτά τα χρόνια ψηφιζόταν ομόφωνα από όλα τα μέλη του ΔΣ.
  • Δεσποτισμό: το 99,9% των αποφάσεων του ΔΣ, στο οποίο προτεινόταν κάθε θέμα της διοίκησης ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από όλα τα μέλη του! Ποτέ κανένα μέλος ΔΣ δεν αμφισβήτησε την νομιμότητα ή την σκοπιμότητα κάποιας κίνησης της Διοίκησης, όπως φαίνεται από τα πρακτικά και τις αποφάσεις.
  • Αλαζονεία: Δεν υπάρχει ούτε μία πρόταση από οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ που να μην έγινε αποδεκτή από την Διοίκηση.
  • Σπατάλη: Η Οικονομική Θέση του Επιμελητηρίου μας είναι εξαιρετικά καλή, λόγω της χρηστής διοίκησης, αφού έγινε εξαιρετικά νοικοκυρεμένη διαχείριση μέχρι και του τελευταίου λεπτού του ευρώ...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ο Συνδυασμός «Ισχυρό Επιμελητήριο» αισθάνεται εξαιρετικά υπερήφανος για το έργο αυτό. Είναι τιμή για τους ανθρώπους της Διοίκησης να υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΙΑ σε όλες τις βασικές επιλογές και αποφάσεις του ΕΕΘ. Η Ομόνοια αυτή κατακτήθηκε με σοβαρές προσπάθειες και καθημερινή δουλειά, καθώς δεν είναι αυτονόητη.
Ο Συνδυασμός μας δεν θα αφήσει να χαθούν για το Επιμελητήριο μας τα στοιχεία της συνεννόησης, της ενωτικής διοίκησης και του νοικοκυρέματος σε όλα τα οικονομικά θέματα.
Η Διοίκηση Ζορπίδη πέτυχε πολλά. Ανέδειξε το Επιμελητήριο μας ως μία ισχυρή φωνή μέσα στη Θεσσαλονίκη, υπερασπίστηκε με σθένος τα συμφέροντα των Επαγγελματιών, οργάνωσε πλήθος πρωτοβουλιών για το καλό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στάθηκε με συνέπεια στο πλευρό των αδυνάμων, εκσυγχρόνισε τις δομές του ΕΕΘ.
Η περίοδος που έρχεται θα έχει ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους μας.
Τα επόμενα χρόνια θα είναι εξαιρετικά καθοριστικά για κάθε Μικρομεσαία Επιχείρηση για κάθε Επαγγελματία! Πρέπει λοιπόν να είμαστε δυνατοί για να παλέψουμε σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Πρέπει να πάμε πανέτοιμοι στους νέους αγώνες. Δεν είναι καιρός για πειραματισμούς.
Χρειαζόμαστε τους ικανότερους, αυτούς που έχουν δοκιμαστεί στη Διοίκηση, που ξέρουν τα προβλήματα και πώς να τα παλεύουν, αυτούς που έχουν αποδείξει στις πράξεις και όχι στα λόγια ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Δίπλα τους τα νεότερα μέλη, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας, θα σχηματίσουν την ικανότερη ομάδα με όρεξη για δουλειά...
Το «Ισχυρό Επιμελητήριο» αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες της επόμενης μέρας.
Δώσε μας την ψήφο σου, δώσε μας την εμπιστοσύνη σου.
Μαζί θα κάνουμε το ΕΕΘ ακόμη πιο ισχυρό, μαζί θα κάνουμε πράξη το «Ισχυρό Επιμελητήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ