Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Γιατί οι τσέπες των κοστουμιών είναι πάντα ραμμένες

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι σε όλα τα καινούργια κουστούμια οι τσέπες είναι πάντα ραμμένες. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι καθαρά αισθητικός.

Οι κατασκευαστές θέλουν κοστούμια που να διατηρούν την εμφάνισή τους, αλλά καθώς οι πελάτες τα δοκιμάζουν το σχήμα του υφάσματος χαλάει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις τσέπες. Ακόμα και τα χέρια που βάζετε ασυναίσθητα μέσα στις τσέπες από το σακάκι μπορεί να αλλοιώσουν τη φόρμα του υφάσματος. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρώς ξεχειλωμένο κοστούμι. Έτσι οι τσέπες ράβονται και τα κοστούμια διατηρούνται φρέσκα και ολοκαίνουρια.

Μπορείτε να ξηλώσετε μόνοι σας τη ραφή, μετά την αγορά του βεβαίως, ή να τις κρατήσετε ραμμένες κλείσει για να διατηρεί καλύτερα το σχήμα του.

Υπάρχουν, επίσης, «τσέπες» που είναι καθαρά διακοσμητικές. Αν αφαιρέσετε τη ραφή από εκείνες, απλώς θα καταλήξετε με μια τρύπα. Μπορείτε να καταλάβετε εάν τσέπη είναι πραγματική από την ραφή της.

Οι λειτουργικές τσέπες είναι συνήθως ραμμένες κλείσει με ένα μονή σειρά κλωστής. Αν την κόψετε και την τραβήξετε, θα ανοίξει πολύ εύκολα. Εάν η ραφή είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, πιθανόν δεν είναι μια πραγματική τσέπη. Εσείς αποφασίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ