Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Υπεξαίρεσε 150.000 ευρώ για να καλύψει τις πολυέξοδες ανάγκες της φιλενάδας του

Ένας διευθυντής μιας εταιρίας «αναγκάστηκε» να βάλει χοντρό χέρι στο ταμείο ώστε να «χρηματοδοτεί τον υπερβολικό τρόπο ζωής της απαιτητικής συντρόφου του», όπως είπε ο δικηγόρος του.

Ο Simon Rey δεν υπολόγιζε τα έξοδα για να κρατά ικανοποιημένη την κοπέλα του και να μπορεί να της αγοράζει πελώριες τηλεοράσεις, iPhone, ακόμα και iPad. Σαράντα τον αριθμό!

Κι έτσι υπεξαίρεσε 150.000 ευρώ από τη φίρμα του Μάντσεστερ, Money Advice Group, στέλνοντας τον λογαριασμό στους λογιστές.

Τον υποπτεύτηκαν όταν το εταιρικό κινητό που είχε δανείσει στη δικιά του έκανε λογαριασμό 25.000 ευρώ σε έναν μήνα, την ίδια ώρα που οι δυο τους ήταν πονηρό ταξιδάκι στην Ταϊλάνδη.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών, ομολογώντας την κατάχρησή του. Η εταιρία βρήκε πως της είχε χρεώσει μια τηλεόραση πολλών ιντσών, πέντε laptop και άλλα τόσα της Apple, 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 10 σέρβερ, 4 iPhone και εκείνα τα 40 iPad!

Δεν τα αγόραζε πραγματικά, απλώς έκρυβε τα έξοδά του με πράγματα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει η θέση του, μιας και ήταν υπεύθυνος του τμήματος υπολογιστών. Το αφεντικό του είδε μια μέρα τον λογαριασμό του στο Twitter και βρήκε μια φωτογραφία του που έγραφε «λατρεύω τη νέα μου τηλεόραση».

Στο δικαστήριο είπε πάντως πως εγκλωβίστηκε σε μια σχέση με μια γυναίκα το λιγότερο πολυδάπανη. Προσφέρθηκε πάντως να επιστρέψει τα 5.000 ευρώ που του είχε αφήσει το αρπακτικό που είχε μέχρι πρότινος στο πλάι του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ