Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Σοκάρει η 19χρονη Ιρανή έχει κάνει 50 πλαστικές για να γίνει Angelina Jolie

Η Σαχάρ Ταμπάρ λατρεύει την Αντζελίνα Τζολί! Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός είναι το πρότυπό της και σύμφωνα με το Βελγικό site Sud info, έχει κάνει πάνω από 50 εγχειρήσεις για να μοιάζει στην Αντζελίνα.

Η 22χρονη Ιρανή δημοσιεύει στο ινστακγραμ τις φωτογραφίες πριν και μετά τη μεταμόρφωσή της και έχει πάνω από 313 χιλιάδες followers στο λογαριασμό της. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, κάποιες στιγμές έχει καταφέρει να μοιάζει στην Αντζελίνα Τζολί αλλά το αποτέλεσμα είναι περισσότερο σαν καρικατούρα της διάσημης ηθοποιού. Όταν μάλιστα φοράει και τους διάφανους φακούς επαφής μοιάζει περισσότερο με καρτούν...ή με ζόμπι όπως την αποκαλούν οι followers της

Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή θαυμάστρια της Αντζελίνα από το Ιράν, δεν έχει κάνει πλαστικές αλλά η μεταμόρφωσή της οφείλεται στο επαγγελματικό μακιγιάζ που την μεταμορφώνει κυριολεκτικά. Το ότι δεν έχει κάνει πλαστικές φαίνεται εξάλλου και από όσα δημοσιεύει στο Instagram, αφού σε κάποια πρόσφατα βίντεό της φαίνεται το αληθινό της πρόσωπο.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ