Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο ρουφιάνος του παρκαδόρου! (video)

Ένας Αμερικανός δοκίμασε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το προαιρετικό σύστημα εξοπλισμού της νέας Corvette Stingray, το PDR. Το Performance Data Recorderείναι ένα σύστημα τηλεμετρίας ουσιαστικά.
Καταγράφει δεδομένα μέσω ενός GPSόπως διακυμάνσεις δυνάμεων G, ταχύτητα και σχέση στο κιβώτιο. Όλα αυτά συνοδεύονται και από εικόνα χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα στο παρ μπριζ.

Έχει διάφορες λειτουργίες και ανάμεσα σε αυτές είναι και αυτή του… ρουφιάνου για τις περιπτώσεις που αφήνει κανείς το αυτοκίνητό του στον παρκαδόρο, για το οποίο σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Όταν το επιλέξει ο οδηγός λοιπόν κλειδώνει το σύστημα, το οποίο απενεργοποιεί όλες τις άλλες λειτουργίες της κύριας οθόνης και καταγράφει χωρίς να μπορεί κάποιος άλλος να το απενεργοποιήσει αν δεν γνωρίζει τον κωδικό.

Αυτό έγινε και με τον Dan Cowles ο οποίος πήγε σε μια εκδήλωση στην Καλιφόρνια και όταν επέστρεψε και έλεγξε το PDR είδε ότι ο παρκαδόρος είχε κάνει κάποιες… μετρήσεις στην Corvette Stingray. Δηλαδή σε μια μικρή ευθεία που βρήκε μέσα στο πάρκινγκ επιτάχυνε την Corvette ώστε αυτή να φτάσει τα 50mph μέσα σε 5sec (καθόλου άσχημα!).

Ο παρκαδόρος δεν έκανε ζημιά στο αυτοκίνητο καθώς το πάρκαρε ήσυχα και προσεκτικά, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν το εκτίμησε και τόσο αυτό!





Μας το κοινοποίησε το καταπληκτικό highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ