Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ιστορίες από το Ντεπώ κι ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι (εικόνες)

Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Thessaloniki Walking Tours 
στο βιβλιοπωλείο «Μυθιστορία» 
Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours και το βιβλιοπωλείο «Μυθιστορία» (Γ. Βαφοπούλου 20) σας προσκαλούν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 σε μια ξεχωριστή, εορταστική βραδιά που πραγματοποιείται με την υποστήριξη φίλων και συνεργατών της και με ελεύθερη συμμετοχή.

Στις 18.30: «Μικρή νυχτερινή διαδρομή»

H αποθήκη των τραμ, μερικές από τις θρυλικές βίλες της αλλοτινής «λεωφόρου των Εξοχών», μια συνοικία που δεν έχασε τον χαρακτήρα της και ένα παράξενο σπίτι που στεγάζει έναν από τους διασημότερους αστικούς θρύλους της πόλης.

Περπατάμε με φόντο το νυχτερινό αστικό τοπίο και αφηγούμαστε ιστορίες από την περιοχή του Ντεπώ. Στη διαδρομή μας συναντάμε ακόμη χειμερινά και θερινά σινεμά, λουτρά και κέντρα διασκεδάσεως που δεν υπάρχουν πια, ένα προπολεμικό κατάστημα που υπάρχει ακόμη, τον Γιώργο Βαφόπουλο και τον Νίκο Μπακόλα και ένα ζευγάρι που κάποτε ένωσε ένας παράφορος έρωτας.

Στις 20.00: Πάρτι στο βιβλιοπωλείο «Μυθιστορία»

Μας περιμένουν μοναδικές γεύσεις από το «ΡΑΓΙΑΝ», ζεστή μανιταρόσουπα από το «Μανιταροπωλείον», πίτες «Δια Χειρός Ρεσινιώτου», ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα από τον «Χαρίλαο». Θα απολαύσουμε αρωματική Μαλαγουζιά 2013 και το βαθύχρωμο, στρόγγυλο Cabernet-Merlot 2010 από το «Κτήμα Αρβανιτίδη» (arvanitidis-winery.gr) και εξαιρετικά κρασιά από το «Κτήμα Βογιατζή» (www.ktimavoyatzi.gr).

Μουσική με την υπογραφή του dj Indictos Kostas!

Και προτάσεις για ξεχωριστά δώρα που ετοιμάζει για εκείνο το βράδυ το βιβλιοπωλείο









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ