Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Περιοδεία στην Ευκαρπία – «Ήρθε η ώρα της γενιάς μας»

Συνεχίζει τις περιοδείες του στις περιοχές του δήμου Παύλου Μελά με στελέχη της παράταξής του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Έχεις-Επιλογή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Μοσχούλας. Χθες και σήμερα βρέθηκαν στην Ευκαρπία, συνομίλησαν με κατοίκους και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ.

«Και για τις πασχαλινές μας αγορές στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και την τοπική αγορά, την αγορά μας. Στηρίζουμε το φίλο μας, το συγγενή μας, το γείτονά μας που δίνει τη μάχη σε αυτές τις εποχές της ύφεσης να… γλιτώσει το «λουκέτο», να κρατήσει ανοικτό το κατάστημά του, να διατηρήσει το προσωπικό που απασχολεί. Στηρίζουμε τη γειτονιά μας και τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους. Στηρίζουμε τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μοσχούλας μετά το πέρας της περιοδείας.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου θα επισκεφτεί όλες τις γειτονιές και τα καταστήματα του δήμου Παύλου Μελά προκειμένου να ακούσει τους καταστηματάρχες και να καταγράψει τα προβλήματα τους, ώστε να δώσει λύσεις σε αυτά την επομένη των εκλογών και αφού ο συνδυασμός «Έχεις-Επιλογή» έρθει πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου. «Η επιχειρηματικότητα είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί. Όπως έχουμε πει μετά τις εκλογές και αφού οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους θα ιδρύσουμε το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας σε μια προσπάθεια να συνδέσουμε το δήμο με το επιχειρείν και τον ιδιωτικό τομέα αλλά και να προσεγγίσουμε το ενδιαφέρον όσων επιθυμούν να επενδύσουν στον τόπο μας. Δεσμευόμαστε να μην επιτρέψουμε να μπουν και άλλα λουκέτα στην αγορά του Παύλου Μελά. Δεσμευόμαστε πως θα έρθει η… Ανάσταση για την τοπική αγορά μας, με σωστή και χρηστή διοίκηση, υιοθετώντας πολιτικές προς όφελος όσων πιστεύουν και θέλουν να στηρίξουν τον τόπο μας με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις, και όχι προωθώντας συγκεκριμένα συμφέροντα» κατέληξε ο κ. Μοσχούλας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ