Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Οι βασικοί κανόνες του αντρικού φλερτ

Μην το παίξεις κότα, την τελευταία στιγμή. Όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι, κάντο, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χτυπάς το κεφάλι σου επειδή δεν το έκανες. Και να ξέρεις ότι η κυρία θα το καταλάβει ότι κώλωσες και θα γελάει όλο το βράδυ με την παρέα της

Μπορεί να κάποιοι ειδήμονες να λένε ότι στο φλερτ δεν υπάρχουν κανόνες και ότι τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν είσαι φυσικός, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Γιατί καλά τα αυθόρμητα και τα φυσικά αλλά αν θες να πετύχεις το στόχο σου, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα σε αυτά που πρόκειται να πράξεις. Με άλλα λόγια ακολούθησε τους παρακάτω βασικούς κανόνες και δεν νομίζουμε ότι θα χάσεις.

Βρες κάτι που έχει χιούμορ και πήγαινε να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το τι είναι βέβαια χιούμορ είναι σχετικό σε αυτή τη ζωή αλλά όπως και να’χει ακόμα και το χειρότερο χιούμορ είναι καλύτερο από το καθόλου χιούμορ.

Μην το παίξεις κότα, την τελευταία στιγμή. Όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι, κάντο, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χτυπάς το κεφάλι σου επειδή δεν το έκανες. Και να ξέρεις ότι η κυρία θα το καταλάβει ότι κώλωσες και θα γελάει όλο το βράδυ με την παρέα της.

Ακόμα και αν κατά βάθος πιστεύεις ότι θα φας πόρτα, πήγαινε και δώσε τον αγώνα σου. Ποτέ δεν ξέρεις. Και συχνά ο τολμών νικά.

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ο τρόπος που θα πλησιάσεις μια γυναίκα, είναι όλα τα λεφτά. Μπορεί να είσαι ο πιο ξενέρωτος του κόσμου, αν έχεις όμως έξυπνο τρόπο προσέγγισης, αυτό-αρχικά- δεν θα φανεί. Στο μέλλον βλέπουμε.

Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, ή νομίζει πως είναι. Φέρσου της ξεχωριστά και όπως δεν έχεις ξαναφερθεί. Θα έχεις ήδη κερδίσει την πρώτη μάχη. Και η πρώτη μάχη είναι βασική.

Όταν την πλησιάσεις, κράτησε τα κουλά σου μακριά της. Μην τη σπρώχνεις και καλά, μην την πιάνεις δήθεν δήθεν. Είναι πολύ γλοιώδη όλα αυτά και θα φανείς τόσο πεινασμένος που θα σε στείλει αμέσως. Μπορεί να είστε κοντά, μπορεί να έρθετε πιο κοντά, εσύ όμως κράτα αποστάσεις. Και στην τελική ακόμα και αν εκείνη σε ακουμπήσει, εσύ κύριος.

Επίσης να προσέχεις πού θα πέφτει το βλέμμα σου. Εντάξει η κυρία μπορεί να έχει πλούσιο μπούστο και άλλα πλούσια προσόντα αλλά το να φαίνεσαι ξελιγωμένος, είναι τόσο πασέ και για τους Κάφρους. Δεν θες να χαρακτηριστείς Κάφρος.

Θα χρειαστείς λίγα λεπτά για να καταλάβεις αν της αρέσεις ή όχι. Αν αντιληφθείς ότι δεν …μην γίνεις τσιμπούρι. Πάρε το καπελάκι σου και το εγωισμό σου και φύγετε. Τι είχες τι έχασες άλλωστε.

Μην την πιάσεις μονότερμα. Ναι μπορεί να είναι ωραία και τέλεια η ζωή σου, μπορεί να είσαι ωραίος και τέλειος και εσύ αλλά άφησε και εκείνη να σου πει κάτι δικό της. Μπορεί και η δική της ζωή να είναι τέλεια και να ενώσετε δυο τελειότητες. Δεν είναι τέλειο;

Μη φωνάξεις και την υπόλοιπη παρέα να τη γνωρίσει. Δεν είσαι ταξίδι στο Λας Βέγκας και δεν θες να βγει όλη η καφρίλα του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά. Ασε τα ρεμάλια πίσω και κάνε πως τα ξέχασες. Θα καταλάβουν άλλωστε.

Τέλος μην αγχώνεσαι για το πού θα καταλήξει όλο αυτό. Μπορεί και πουθενά. Σου ξαναθυμίζω τι είχες έχασες. Εσύ απλά κάνε το παιχνίδι σου ωραία και χαλαρά. 

Μυρτώ Τζώρτζου - protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ