Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έφεση ο Σκόρδας

Η διοίκηση του έκπτωτου από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης Λάμπρου Σκόρδα, προχώρησε την Μ. Τετάρτη στην κατάθεση έφεσης διά μέσω του νομικού Κώστα Παπαδόπουλου κατά της απόφασης έκπτωσης του και παράλληλα αίτηση αναστολής εκτέλεσής της,
ζητώντας προσωρινή διαταγή (προσωρινά-ασφαλιστικά μέτρα), μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, όποτε και αν αυτή εκδικαστεί.

Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Στο μεταξύ η νέα προσωρινή διοικητική ομάδα υπό τον κ. Στεφανίδη, δεν μπορεί να δρομολογήσει ουδεμία εξέλιξη μετά την πρωτοβουλία αυτή του κ. Σκόρδα και όλα αυτά ενώ οι ποδοσφαιριστές πήραν άδεια ως και την Τρίτη του Πάσχα και έφυγαν απλήρωτοι για τις γιορτές.

Τα ταμεία είναι άδεια. έσοδα δεν υπάρχουν και με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τα αδιέξοδα είναι τεράστια. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο "μάτι του κυκλώνα" γιατί δεν κατάφεραν να σώσουν αγωνιστικά την ομάδα, με δηλώσεις τους καταγγέλλουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που βίωσαν όλοι τη χρονιά, αντιμετωπίζοντας ακόμη και θέμα στοιχειώδους επιβίωσης, διεκτραγωδώντας μικρές δραματικές ιστορίες που ο καθένας βίωσε στην διάρκεια της περιόδου που γι αυτούς έληξε.

Όσοι από τους παίκτες δεν είχαν εξασφαλίσει μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων τα χρήματά τους, παραμένουν μήνες απλήρωτοι και πολλοί είναι με τις… προσφυγές στο χέρι. Πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, ούτε και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που είναι συμβεβλημένοι με συμβόλαια αν και πότε θα πάρουν τα χρήματα τους και το αγωνιστικό τμήμα είναι στον… αέρα αυτή τη στιγμή.

Όσο γι' αυτούς που τα συμβόλαια τους έληξαν ή ήταν δανεικοί εννοείται πως έφυγαν ήδη από τη Θεσσαλονίκη αναζητώντας αλλού την ποδοσφαιρική τους τύχη. Και όλα αυτά σε μια χρονιά που ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης συμπλήρωσε και "γιόρτασε" την 100ετία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ