Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η ημέρα κι η ώρα που η όρεξη για σεξ φουντώνει!

Το σεξ έχει τις μέρες του και τις ώρες και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η ώρα και η μέρα που τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν σεξ είναι το απόγευμα της
Παρασκευής και συγκεκριμένα 7:37 μμ

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε αποκαλύπτει πως το Σάββατο είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ (44%) με την Κυριακή να ακολουθεί κατά πόδας (24%) και την Παρασκευή με ποσοστό 22%.

Επίσης στην έρευνα τονίζεται πως οι ημέρες τούτες απλά μας βολεύουν και δεν συμπίπτουν με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας. Η αλήθεια είναι πως το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 4:33μμ η ερωτική μας διάθεση απογειώνεται αλλά δεν το κάνουμε εκείνη την ώρα.
Το ¼ εκείνων που συμμετείχαν στην έρευνα αποδεικνύει ότι η λίμπιντο ξυπνά από το πρωί αλλά εξαιτίας της δουλειάς και του στρες, μόνο το 10% φτάνει να κάνει σεξ το πρωί.
Τα μισά ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα αποκαλύπτουν πως πρέπει να προγραμματίσουν το σεξ εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής τους.
Ο συνιδρυτής του Lovehoney που φιλοξένησε την έρευνα, Richard Longhurst πιστεύει πως ο προγραμματισμός του σεξ δεν είναι και τόσο κακή ιδέα:«Μπορεί ο προγραμματισμός του σεξ να μην ακούγεται ρομαντικός, γνωρίζουμε όμως καλά, πως η τακτική σωματική επαφή, μπορεί να αποτελέσει το κλειδί της ευτυχίας σε μια σχέση. Κι αν ο μόνος τρόπος για να κάνεις σεξ είναι να το προγραμματίσεις, τι κακό υπάρχει σε αυτό;»

Ακόμα κι αυτοί που προγραμματίζουν τη σεξουαλική συνεύρεση (ποσοστό 62%) θέλουν τούτο να γίνεται ρομαντικά, γι΄ αυτό και οι περισσότεροι δημιουργούν ειδικές βραδιές ραντεβού. Στις βραδιές αυτές, το 88% των ζευγαριών καταλήγουν να κάνουν σεξ. Μάλιστα 6 στα 10 ζευγάρια κάνουν κράτηση και σε ξενοδοχείο με σκοπό τον έρωτα.

Εκτός από τις υποχρεώσεις του καθενός που αφορούν την δουλεια,τη λίμπιντο επηρεάζουν και οι διάφορες εποχές του χρόνου . Το καλοκαίρι είναι η σεξο-εποχή για τα 2/3 των ερωτηθέντων με τον χειμώνα να ακολουθεί σε ποσοστό 16%, την άνοιξη με 14% και το φθινόπωρο με 4%.

Για να φτάσουν στο σεξ, τα περισσότερα ζευγάρια αποκαλύπτουν πως απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο ή βλέπουν τηλεόραση ή βγαίνουν με φίλους σε μπαράκια.
Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι μπορεί να υπάρχουν διάφορες επιλογές στον χρόνο που επιλέγουν να κάνουν σεξ τα ζευγάρια, όμως η καλή σεξουαλική ζωή, εγγυάται και την καλή σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ