Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΓΑΝΤΙΑ HANDSFREE !!! (video)

Κοστίζουν 1.170 ευρώ ανά ζευγάρι και φτιάχνονται από κινητά τηλέφωνα που ανακυκλώνονται στη Βρετανία...

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μιλάτε με τους φίλους σας με τα χέρια σας; Απίστευτη; Και όμως αληθινή. Ο καλλιτέχνης Miles Sean σχεδίασε καινοτόμα, αλλά πανάκριβα γάντια, που επιτρέπουν σε πολυλογάδες να τα χρησιμοποιήσουν ως «handsfree»!

Τα γάντια αυτά είναι γνωστά ως «Talk to the Hand» και κοστίζουν 1.170 ευρώ ανά ζευγάρι. Πώς, όμως, λειτουργούν; Στον αντίχειρα είναι ενσωματωμένη μια μονάδα ηχείο και στο μικρό δάχτυλο ένα μικρόφωνο, ενώ μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε συσκευή κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth.

Για όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα χρήματα για αυτή την περιττή πολυτέλεια τα vintage γάντια είναι μάρκας Miu Miu και Pineider και βγαίνουν σε ροζ και καφε-κίτρινο χρώμα. Να σημειωθεί, ακόμη, πως ο Miles Sean για αυτή του δημιουργία χρησιμοποιεί μέρη από κινητά τηλέφωνα που ανακυκλώνονται μέσω της βρετανικής εταιρείας O2, η οποία του ανέθεσε αυτό το έργο.

Τα πρωτότυπα αυτά γάντια πρόκειται να εμφανιστούν σε μια έκθεση αυτόν τον Ιούλιο και οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να τα αγοράσουν. Αν η ζήτηση είναι υψηλή, τότε θα παραχθούν σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Να σημειωθεί, τέλος, πως δεν πρόκειται για τα μόνα γάντια που υπόσχονται ότι λειτουργούν ως «handsfree», καθώς υπάρχουν διάφορα σαν αυτά στην αγορά και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ