Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΡΟΣΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ GRAND PRIX ΤΟΥ SILVERSTONE

Ο Χάμιλτον ήταν εκείνος που οδηγούσε την κούρσα στο grand prix της Βρενανίας και είχε πίσω του τον Φέτελ.
Ο Βρετανός πιλότος είχε πολύ καλό ρυθμό και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, μέχρι που έσκασε το πίσω αριστερά λάστιχο και μέχρι να μπει στα πιτς για να τον αλλάξει έχασε πολλές θέσεις.



Ο Φέτελ έτσι πέρασε μπροστά, ενώ εξαιρετικό αγώνα έκανε και ο Μάσα, ο οποίος από 12ος είχε ανέβει πέμπτος και έψαχνε ένα ακόμη καλύτερο πλασάρισμα. Ο βραζιλιάνος πιλότος, όμως, είχε την ίδια τύχη με τον Χάμιλτον και υποχώρησε στην κατάταξη.

Το τρίτο λάστιχο που έσκασε ήταν αυτό του Βερν. Στο ίδιο ακριβώς σημείο με τους Χάμιλτον και Μάσα. Ετσι, οι υπεύθυνοι της πίστας αναγκάστηκαν να βάλουν το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα για να την καθαρίσουν από τα πολλά κομμάτια ελαστικών.

Μέχρι τότε, ο μόνος που δεν είχε πρόβλημα με όλα αυτά ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος είχε στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση και βάδιζε προς τη νίκη. Ωστόσο, 10 γύρους πριν από τον τερματισμό, το μονοθέσιο του γερμανού πιλότου απλώς τον... εγκατέλειψε. Η Red Bull έμεινε και ο Φέτελ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.



Ο Ρόσμπεργκ είπε "ευχαριστώ" στο δώρο που του έγινε και δεν έχασε την ευκαιρία να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μαρκ Ουέμπερ, ενώ τρίτος ήταν ο Αλόνσο, ο οποίος φόρτσαρε στο φινάλε... Τέταρτος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος προσπέρασε στον τελευταίο γύρο τον Ραϊκόνεν.

Οσο για τον Μάσα, παρά τις αναποδιές, τερμάτισε τελικά έβδομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ