Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΡΗΣ-ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ

Σε προφορική συμφωνία με τον ομογενή τερματοφύλακα Ντιν Μπουζάνη έχει έρθει η ΠΑΕ Άρης που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Με την διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπουζάνη ο Γιάννης Χατζηνικολάου επιθυμεί να δυναμώσει την θέση του τερματοφύλακα μαζί με τον διεθνή Σωκράτη Διούδη.

Ο ομογενής από την Αυστραλία Μπουζάνης είναι 23 ετών, με ύψος 1.85μ. και από το 2011 ήταν στο ρόστερ της αγγλικής Όλνταμ.

Ο Μπουζάνης αγωνίστηκε, το 2007, στην Β΄ ομάδα της Λίβερπουλ και με εισήγηση του Ράφα Μπενίτεθ είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας. Ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ και την Σίδνεϊ FC για να επιστρέψει το 2011 στην Αγγλία για λογαριασμό της Όλνταμ.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Γ΄ κατηγορία, με 41 συμμετοχές (35 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο) και πλέον ως ελεύθερος η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε για την απόκτησή του.

Το όνομα του Μπουζάνη είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2011, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την θέση του τερματοφύλακα τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί το όνομα του Γιώργου Μπαντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ