Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1 ΚΑΙ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ 
«Τραγούδια φεγγάρια σε καιρούς σκοτεινούς…»
Μαζί τους ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΣΙΚΙΑΝ 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2013
Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 Ώρα έναρξης: 21:30
Η μουσική σίγουρα μπορεί να καταφέρει να μετατρέψει την κόλαση σε παράδεισο, να γίνει φως και να φωτίσει την γκρίζα καθημερινότητα, να δώσει αξία στη στιγμή και να μας θεραπεύσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτό είναι κάτι που ο λαός μας το γνωρίζει από την αρχαιότητα και δεν αποτελεί είδηση. Αρκεί να έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας και να αφεθούμε στην μαγεία της.

Αυτό προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια με επιμονή και αγάπη, ο Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου και υπάρχουν πολλοί που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το καταφέρνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Οι δύο καλλιτέχνες, με την γνωστή τους ευαισθησία και την εξαιρετική τους ερμηνεία προτείνουν στους φίλους του τραγουδιού μια μουσική περιπλάνηση στα πιο όμορφα τοπία της μουσικής δημιουργίας, αλλά και στα δικά τους ξεχωριστά κομμάτια. Μια περιπλάνηση που εκκινεί από την περίοδο του Νέου Κύματος, για να περάσει στην έντεχνη μπαλάντα και από εκεί στη γοητευτική ατμόσφαιρα σύγχρονων τραγουδιών που σημάδεψαν το κοινό συναίσθημα: Τραγούδια του Νότη Μαυρουδή, τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Αναστασίας Μουτσάτσου, τραγούδια κορυφαίων συνθετών, μουσικές του κόσμου, υπέροχα κιθαριστικά ντουέτα με τον κιθαριστή Γιώργο Τοσικιάν, αλλά και απρόσμενες διασκευές, συνθέτουν ένα μοναδικό ηχητικό πανόραμα...

Εισιτήρια: Προπώληση 10 ευρώ, Είσοδος: 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Μονή Λαζαριστών, Εκδοτήριο ΚΟΘ (Αριστοτέλους)
Ώρα έναρξης: 21:30


ΗΛΙΑΣ ΛΙΟΥΓΚΟΣ – ΣΟΦΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ 
«Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2013 
Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 
Ώρα έναρξης: 21:30 
Ο Ηλίας Λιούγκος και η Σοφία Αβραμίδου παρουσιάζουν τα τραγούδια της “Ρωμαϊκής” και “Λαϊκής Αγοράς” του Μάνου Xατζιδάκι. Σκόρπια τραγούδια, κυρίως απ’ τον κινηματογράφο και το θέατρο που εντάχτηκαν στους δύο κύκλους και δισκογραφήθηκαν με τις φωνές των: Βασίλη Λέκα, Ηλία Λιούγκου, Μαρίας Φαραντούρη, Έλλης Πασπαλά και Γιώργου Νταλάρα.

Ενορχηστρώσεις: Στέλλα Κυπραίου.

Παίζουν οι μουσικοί: Στέλλα Κυπραίου (κιθάρα-ενορχήστρωση), Δέσποινα Στεφανίδου (πιάνο), Στάθης Κιόσογλου (κλαρίνο, φλάουτο), Μιλτιάδης Παπαστάμου (βιολί, μαντολίνο).

Εισιτήρια: Προπώληση 10 ευρώ, Είσοδος: 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Μονή Λαζαριστών, Εκδοτήρια ΚΟΘ (Αριστοτέλους)
Ώρα έναρξης: 21:30

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2013
Κολοκοτρώνη 21
564 30 Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη
Τ 2310 589.200
F 2310 651.099
Ε press@monilazariston.gr
www.monilazariston.gr
Facebook: Moni Lazariston Festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ