Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ FIFA Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η υπεύθυνη του τμήματος των ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA, Εύα Πασκέ και μάλιστα είχε ήδη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Η κ. Πασκέ, που είχε έρθει και πάλι στην Αθήνα προ διετίας για να δώσει… λύση στο περίφημο θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ, θα είναι παρούσα και στη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που διεξάγεται σήμερα στις 10:00 στο κτίριο της ΕΟΕ.

Εξάλλου, από κύκλους της ΕΠΟ λέγεται πως η εκπρόσωπος της παγκόσμιας συνομοσπονδίας θα θέσει θέμα διαγραφής των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς εξαιτίας της κίνησής τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι για το εν λόγω θέμα έχει προκηρυχτεί έκτακτη Γ.Σ. για τις 14/7 και δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της σημερινής Συνέλευσης.

Στην ημερήσια διάταξη της Τακτικής-απολογιστικής Γ.Σ. περιλαμβάνονται οι τροποποιήσεις του καταστατικού της ΕΠΟ και των κανονισμών. Για το θέμα αυτό, αναμένεται με ενδιαφέρον αν θα «περάσει» η διάταξη που προβλέπει αφαίρεση βαθμών στις ομάδες για δυσφημιστικές ανακοινώσεις ή δηλώσεις παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών, ακόμα και… χορηγών!

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Υποβολή προς έγκριση του διοικητικού απολογισμού της περιόδου από 18/5/2012 έως 17/5/2013.
2. Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού απολογισμού της περιόδου από 1/1/2012 έως 31/12/2012.
3. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου από 1/1/2014 έως και 31/12/2014.
4. Έγκριση προτάσεων του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και των Ενώσεων-Μελών αυτής για τροποποίηση και κωδικοποίηση διατάξεων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.
5. Επικύρωση των εγκριθέντων από το Δ. Σ. της Ε.Π.Ο. τροποποιήσεων των κανονισμών της Ε.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ