Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΑΡΗΣ FM 92,8

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΆΡΗΣ FM. Διαβάστε όλα όσα είπε, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην εκπομπή "Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις".Την απομαγνητοφώνηση έκανε η Μαρία-Ελένη Κουλούρη:







Ο κ. Κόντης έστειλε μία ευχή στον κόσμο του ΑΡΗ στην αρχική του τοποθέτηση, τονίζοντας:

«Θα ήθελα, πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία και καλές γιορτές».

Στη συνέχεια, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην αίσθηση που άφησε η ήττα από την Ξάνθη στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων:

«Δε θα ήταν σίγουρα το ίδιο, αν είχαμε κερδίσει. Χάσαμε μία ευκαιρία να βρεθούμε ψηλά στον πρώτο γύρο. Εγώ δε θα σας κρύψω ότι το φοβόμουν αυτό το παιχνίδι, γιατί η ομάδα ήταν κουρασμένη και μιλάμε για μία ομάδα που έχει παίξει 26 παιχνίδια σε μισό Πρωτάθλημα. Αν οι ομάδες δεν έχουν μεγάλο ή πολύ ποιοτικό ρόστερ, τότε δεν είναι εύκολο να παίξουν συνεχόμενα παιχνίδια, από Πέμπτη σε Κυριακή και από Κυριακή σε Πέμπτη, με δυνατούς μάλιστα αντιπάλους στην Ευρώπη».

Σχολιάζοντας τη Μάντσετσερ Σίτι και το γεγονός ότι  η αντίπαλος του ΑΡΗ στους «32» του Europa League ηττήθηκε από την Έβερτον, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Στο χθεσινό παιχνίδι, η Σίτι είχε 26 τελικές προσπάθειες και εδώ ερχόμαστε σε ένα άλλο θέμα. Αν δούμε τους φορ που έχει αυτή η ομάδα, θα δούμε ότι  4ος ή 5ος επιθετικός παίζει κάποιος… Τζο ή καμία φορά ο… Αντεμπαγιόρ και κάποιος… Τέβες! ‘Η Σίτι έχει 6-7 φορ και κάποιους δανεικούς στην Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη, να είσαι συγκεντρωμένος και να μην επηρεάζεσαι από προηγούμενα παιχνίδια. Αν η ομάδα δεν είχε τους αγώνες στην Ευρώπη, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είχε 10 βαθμούς περισσότερους στο Πρωτάθλημα» και προσέθεσε αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΡΗ:

«Κάνοντας τώρα το μίνι απολογισμό μας, θα είναι άδικο και αχαριστία να αναθεματίσουμε τους πάντες και να πούμε ότι δεν κάνουν για τη θέση αυτή ή για τη συγκεκριμένη δουλειά που έχουν αναλάβει. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι παίκτες έκαναν τα πάντα στα ευρωπαϊκά ματς, έχουν συντελέσει στο να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία, που δε φανταζόμασταν. Έχουν μπει χρήματα που υπερκαλύπτουν το μισό μπάτζετ της ομάδας. Νομίζω, λοιπόν, ότι είχαμε μεν απώλειες στο Πρωτάθλημα, αλλά η πορεία στην Ευρώπη χαρίζει καταξίωση. Έτσι, καταξιώνονται οι ομάδες, με μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Η ομάδα φέτος απέκλεισε την Ατλέτικο, τη νίκησε δύο φορές και αν είχε νικήσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν, θα είχε τερματίσει και πρώτη στον όμιλό της».

Ερωτηθείς για τα σχόλια που απέσπασε ο Σύλλογος στην κλήρωση για τη φάση των «32»  που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν, ο κ. Κόντης απάντησε:

«Οι νίκες μας έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση. Εγώ, βέβαια, έφτασα βέβαια καθυστερημένα στη Νιόν, καθυστερήσαμε στο αεροδρόμιο, ωστόσο, ο Πρόεδρος της Σίτι και κάποιοι άνθρωποι από το επιτελείο της, μας περίμεναν. Είναι ενδεικτικό ότι μας αντιμετώπισαν σα μεγάλο Σύλλογο και μας έδωσαν συγχαρητήρια. Κάνει μεγάλη αίσθηση η ανοδική πορεία του ΑΡΗ, η οποία ξεκίνησε από τον αποκλεισμό της Σαραγόσα. Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε μέσα από 250 ομάδες αυτήν την πορεία.

Στο Europa League παίζουν και Πρωταθλήτριες ομάδες. Η UEFA προσέχει πάρα πολύ ορισμένα πράγματα σε αυτό το θεσμό. Για παράδειγμα, έγινε θέμα η καθυστέρηση έναρξης του αγώνα για δύο λεπτά, ώστε να καθαριστεί το γήπεδό μας από τα χαρτάκια. Το Europa League είναι ένας θεσμός που τον προσέχει πολύ η UEFA. Ο Πλατινί τον προσέχει περισσότερο, γιατί θεωρεί ότι σε αυτόν συμμετέχουν ομάδες με μικρότερες οικονομικές δυνατότητες, ενώ στο Champions League συμμετέχουν ομάδες, που βγαίνουν πρωταθλήτριες στη χώρα τους .

Αν το καλοκαίρι, λίγο ύστερα αφότου  ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του,  είχε αποκλειστεί από τη Γιαγκελόνια, θα είχαμε θρήνο, όπως τότε με την κροατική ομάδα. Ο ΑΡΗΣ, όμως, ήταν έτοιμος και απέκλεισε την πρωτοπόρο του Πολωνικού Πρωταθλήματος. Όσα κι αν ακούστηκαν για τη Γιαγκελόνια, είναι η ομάδα που νίκησε δύο φορές τη Λεχ Πόζναν. Αυτήν την ομάδα, λοιπόν, αποκλείσαμε πρώτη και μετά την Αούστρια Βιέννης, φτάνοντας στους επόμενους αντιπάλους μας».

Σχολιάζοντας το αν ο ΑΡΗΣ μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε:

«Δε θέλω να φανεί ότι δίνω τόνο μεγάλης αισιοδοξίας, αλλά πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να αποκλείσει οποιονδήποτε αντίπαλο και το έδειξε. Μπορεί να παίξει απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και θα πάει για την πρόκριση. Έχουμε βλέψεις, έχουμε μαζέψει υλικό και θεωρούμε ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να περάσει».

Ο κ. Κόντης δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ματς με την Ξάνθη, την απόδοση των παικτών, καθώς και όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής:

«Οφείλω κατ’ αρχήν, να επανορθώσω για κάτι, γιατί θεώρησα ότι το πρώτο γκολ ήταν οφ σάιντ. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον επόπτη και το διαιτητή για το γκολ, γιατί αν και χάσαμε θέλουμε στον ΑΡΗ να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Θεωρώ, όμως, ότι ο διαιτητής στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν αυστηρός με τον ΑΡΗ και ιδιαίτερα ανεκτικός με την Ξάνθη, η οποία ήρθε για να “κλέψει” το παιχνίδι. Νομίζω ότι θα έπρεπε να αποβληθεί και παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Ας μας γίνει μάθημα, όμως, αυτό-κάτι που είπε και ο Μιχάλης Σηφάκης- και ας προσπαθήσουμε από εδώ και στο εξής να παίζουμε την μπάλα που ξέρουμε εμείς.

Ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος θα είναι κατά πολύ καλύτερος και ο ΑΡΗΣ θα είναι έκπληξη, τόσο αγωνιστικά, όσο και στη συγκομιδή των βαθμών. Θα είναι πολύ καλύτερος από ό,τι πιστεύουμε» και συνέχισε για να προσθέσει:

«Το ποδόσφαιρο έχει και αστάθμητους παράγοντες, την ατυχία, την κακή ημέρα του ποδοσφαιριστή, τη διαιτησία. Αν είσαι συγκεντρωμένος και δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα άλλο, μπορείς να υποσκελίσεις όλους αυτούς τους παράγοντες».

Για το αν το Κλεάνθης Βικελίδης πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA για την επόμενη φάση του Europa League, είπε:

«Το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις, σε γενικές γραμμές. Δε θα μπορούσαμε, όμως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, να αγωνιστούμε στο Champions League. Πρέπει τώρα, σε αυτή τη φάση, να κάνουμε αλλαγές στα δημοσιογραφικά και να αυξήσουμε τις θέσεις τους, όπως επίσης να αυξήσουμε και τις θέσεις  πάρκινγκ. Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να είναι άδειοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο. Αλλιώς δε θα γίνει το παιχνίδι. Γενικώς, είναι ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τους αρμόδιους, γιατί ο ΑΡΗΣ μεγαλώνει και διατρανώνεται όσο περνούν τα χρόνια».

Κάνοντας μία γενική αποτίμηση της προσφοράς των ποδοσφαιριστών και αν ο ίδιος ξεχώρισε κάποιον συγκεκριμένα βάσει απόδοσης, τόνισε:

«Δε θέλω να ξεχωρίσω παίκτες. Θεωρώ ότι όλοι βοήθησαν, ο καθένας από τη σκοπιά του. Ο Λαζαρίδης, σίγουρα ανήκει στους κορυφαίους της σεζόν. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η αποφασιστικότητα του να έρθει στον ΑΡΗ. Όταν είδαμε ότι μας έπεισε με την αγάπη του και το πάθος για τον ΑΡΗ-γιατί είναι και Αρειανός- τον προτείναμε στον προπονητή. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, όπως επίσης τα ίδια ισχύουν για τον Μενδρινό και για τον  Καζναφέρη» και ειδικά για τους Κάρλος Ρουίζ και Φαμπιάνο Λίμα δήλωσε:

«Δεν γνώριζα πιο νωρίς τον Ρουίζ και πιστεύω ότι δεν είχε παίξει σε τόσο ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα. Ο παίκτης ήθελε χρόνο προσαρμογής για να μπορέσει να προσφέρει. Μάλλον με τον Ρουίζ, έγινε το αντίστροφο. Πρώτα προσέφερε στην ομάδα με τα γκολ του και τώρα ίσως να πρέπει να προσαρμοστεί.  Ήθελε, πάντως, χρόνο και του φάνηκε η διαφορά των Πρωταθλημάτων.

Όσο για τον Λίμα, περισσότερο αυτός ήθελε να φύγει, γιατί δεν έπαιρνε λεπτά συμμετοχής. Επιπλέον, δεν τον υπολόγιζε και ο προπονητής.

Η μόνιμη καραμέλα ανθρώπων που μιλούν για τον ΑΡΗ, είναι ότι αλλάζει κάθε χρόνο πολλούς παίκτες. Είναι δύσκολο να στοχεύεις σε Πρωτάθλημα, όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο ΑΡΗΣ, όμως, κάνει μία πορεία κορυφής. Το θέμα των παικτών για τον ΑΡΗ έχει ως εξής: ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να δεσμευτεί μακροχρόνια με παίκτες και επιπλέον, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου βγει ο ποδοσφαιριστής. Εμείς κοιτάμε να παίρνουμε παίκτες με μονοετή ή διετή συμβόλαια και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μπορεί να έρθουν 10 και να φύγουν 10, αλλά δεν είναι τόσο ζημιογόνο για το Σύλλογο, γιατί γλυτώνεις αποζημιώσεις, ενώ θα πρέπει παράλληλα να πληρώσεις και τα καινούρια συμβόλαια. Δεν πιστεύω ότι με παλιότερο κορμό, θα έκανε κάτι περισσότερο η ομάδα. Αυτή η καραμέλα πλέον ανήκει στους αδαής κάθε χρόνο. Είναι, μάλλον, κάποιοι που δεν ανήκουν πλέον στον ΑΡΗ».

Αναφορικά με το αν πρόκειται να γίνουν κι άλλες αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα, πέραν αυτής του Φαμπιάνο Λίμα, ο Γιάννης Κόντης υπογράμμισε:

«Ονοματεπώνυμα αποκλείεται να πω. Δε θα είναι, όμως, πολλές οι αποχωρήσεις. Θεωρώ ότι λίγο πολύ όλοι καταλαβαίνουμε ορισμένα πράγματα. Ο Κάλβο, πάντως, έθεσε τον εαυτό του εκτός, από μόνος του. Το θέμα νοοτροπίας και συμπεριφοράς είναι σύνθετο. Υπάρχουν ομάδες με περισσότερα προβλήματα, τα οποία πολλές φορές δε βγαίνουν στο γήπεδο, γιατί οι ποδοσφαιριστές βγάζουν καλύτερη απόδοση. Ο Κάλβο, όμως, αυτά τα έδειξε και φέτος έδωσε δικαιώματα. Ίσως και να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Είναι, σίγουρα, ένα θέμα που θέλει λεπτομερή και προσεχή χειρισμό.

Όσο για ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις, ο Ιανουάριος είναι η χειρότερη μεταγραφική περίοδος. Πρέπει σίγουρα ο παίκτης να είναι από τη Λατινική Αμερική. Θεωρητικά οι Αργεντινοί είναι πιο έτοιμοι, οι Βραζιλιάνοι πιο κουρασμένοι. Ακόμη, δεν μπορεί να είναι παίκτης που αγωνιζόταν ήδη σε ομάδα που είχε υποχρεώσεις στο Europa League.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αν θέλουμε το κάτι παραπάνω, θα πρέπει τα μέλη στη Λέσχη, να γίνουν πολλές χιλιάδες. Όταν θέλουμε να κρατήσουμε έναν προπονητή που μαζί με το επιτελείο του κοστίζει πολλά, θα πρέπει να είμαστε δίπλα και να συμβάλλουμε. Αλλιώς, να πάμε στην αντίθετη όχθη και να πούμε ότι ακολουθούμε μία πιο στενή οικονομική πολιτική».

Αναλύοντας την ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ και σχολιάζοντας το αν μπορούν παίκτες της να βρεθούν στην πρώτη ομάδα, είχε να πει:

«Αν μπορούσα εγώ να κάνω την 11άδα, θα είχα βάλει σίγουρα ένα από αυτά τα παιδιά στη μεγάλη ομάδα. Εκτός από τους γνωστούς,  Κατίδη, Αγτζίδη και Οικονομόπουλο για παράδειγμα, υπάρχουν φέτος στην Κ-20 παιδιά, όπως ο Αγγελούδης και ο Τοπούζης, που αν πάρουν ευκαιρίες, θα αφομοιωθούν σταδιακά και θα παίξουν στη μεγάλη ομάδα».

Κάνοντας λόγο για την επιθετική γραμμή της ομάδας, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τόνισε:

«Υπάρχει συνεχής αναζήτηση για παίκτες. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας, αλλά οπωσδήποτε θα αποκτηθούν παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν. Δεν περιμένουμε να βάλουν οι επιθετικοί όλα τα γκολ. Δεν ψάχνουμε τον παίκτη που έχει βάλει 40 γκολ, γιατί θα κοστίζει 40 εκατομμύρια ευρώ. Είδατε ότι ο Τζόνσον, μόνο στον ΑΡΗ έβαλε τόσα γκολ. Ο προπονητής μας θέλει τους επιθετικούς να αμύνονται μέχρι το κέντρο. Είναι διαφορετικά τα κριτήρια κάθε φορά. Ο κάθε προπονητής χρησιμοποιεί τους παίκτες διαφορετικά.

Πρόσφατα μίλησα σε παίκτη για τον οποίο ενδιαφερόμασταν και μας είπε ότι στον ΑΡΗ δεν πληρώνουμε. Αυτό του είπε κάποιος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κάτι που συνέβη πριν από 5 χρόνια. Βλέπετε, λοιπόν, ότι μπορούν πολλοί παράγοντες να επηρεάσουν».

Για τον Γκροζίτσκι, τον επιθετικό της Γιαγκελόνια και το αν ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί τελικώς για την απόκτησή του, σχολίασε:

«Τον παίκτη μάς τον είχαν προτείνει οι άνθρωποι της Γιαγκελόνια, πριν να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι, σε ένα γεύμα που μας είχαν παραθέσει εκεί. Μας είχαν πει ότι τον πουλάνε, μετά μπήκε ένας μάνατζερ στη μέση και όταν ξαναμιλήσαμε μας είπαν ότι δεν υπάρχει συνεργασία πλέον με αυτόν το μάνατζερ και κάτι περίεργα. Σήμερα, ζητάνε ακατέβατα ένα ποσό και, μάλιστα, το ποσό αυτό το θέλουν μπροστά. Ακόμη, έχουν και κάποιες προτάσεις από 2-3 άλλες ομάδες».

Ο κ. Κόντης αναφέρθηκε και στο ζήτημα παραμονής και ανανέωσης του συμβολαίου του Έκτορ Κούπερ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όλα εξαρτώνται, εμείς έχουμε κάνει την εισήγησή μας και περιμένουμε. Η κουβέντα είναι σε καλό επίπεδο. Ο Κούπερ έχει αντιληφθεί το μέγεθος του Σωματείου στο οποίο  βρίσκεται. Εγώ δε θέλω να τον … “φάω” –όπως ακούγεται- όταν βλέπω ότι δουλεύει για το καλό του ΑΡΗ. Επίσης, δεν μπορώ να τον “φάω” γιατί και να θέλω, δεν μπορώ να αναλάβω το πόστο του, αφού δεν είμαι προπονητής! Αν ο Κούπερ φέρει έναν παίκτη, το θέμα είναι να γίνει με κοινή συνεργασία και ας αφήσουμε τους κακοήθεις να λένε μετά ότι άλλοι κάνουν κουμάντο και φέρνουν παίκτες στην ομάδα».

Σχετικά με το αν υπάρχουν προτάσεις για την απόκτηση παικτών από το ρόστερ του ΑΡΗ, επεσήμανε:

«Ενδιαφέρονται για παίκτες του ΑΡΗ, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι. Η ελληνική αγορά δεν είναι πολύ ελκυστική. Ο Αντού είναι ένας παίκτης,  τον οποίο ο Κούπερ πίστεψε. Μερικές ημέρες μετά από την έλευσή του στην ομάδα, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα –σοβαρό για τον προπονητή- και στη συνέχεια συνέχισε να το κάνει. Δεν είναι θέμα ταλέντου, αλλά μυαλού. Υπήρχαν πολλά που δεν τα βγάζουμε στον αέρα».

Για τον Μανελ Φερέρ, τον πρώην συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και το αν υπάρχει εκ νέου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, τόνισε:

«Ο Φερέρ πάντα ήταν φίλος και είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Είναι στο ποδόσφαιρο και για μένα είναι πολύ χρήσιμος, ως προς τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για βαθύτερη συνεργασία.

Γενικότερα, άνθρωποι που πέρασαν από εδώ, είναι φίλοι. Ο Κίκι έφυγε, αλλά παραμένει φίλος. Μάλιστα, πρόσφατα εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον Τιάγκο Ζεντίλ, για να του πληρώσουμε κάποια πριμ του» και σχετικά με τον Χαβιέ Κάμπορα είπε ο κ. Κόντης:

«Ο Κάμπορα με εξέπληξε, χωρίς να θέλω να πω περισσότερα. Είμαι σίγουρος ότι τον επηρέασαν οι μάνατζέρ του. Ευτυχώς, είχαμε προνοήσει και βάλαμε τον όρο στο συμβόλαιό του, γιατί αλλιώς θα πήγαινε σε άλλη ομάδα. Όλα αυτά με τη γυναίκα του ήταν απλά για να κάνει κακό στον ΑΡΗ».

Για τον αρχηγό του ΑΡΗ, Σέρχιο Κόκε, την παρουσία του και τα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται, τόνισε:

«Ο Κόκε στο τέλος της ιστορίας του στον ΑΡΗ, θα φέρει τον τίτλο του πιο αδικημένο παίκτη που πέρασε. Έχει ακούσει πάρα πολλά, αλλά είναι από τους λίγους που έχουν αγαπήσει τόσο πολύ τον ΑΡΗ. Μπαίνει, μάλιστα, και σε φόρουμ οπαδών και διαβάζει τι λέγεται και τι σχολιάζεται. Ίσως αυτό να τον επηρεάζει ψυχολογικά. Ο Κόκε έχει αδικηθεί, γιατί κάνει πράγματα που δεν κάνουν άλλοι μέσα στο γήπεδο. Η απουσία του θα φανεί όταν ο Κόκε θα φύγει από τον ΑΡΗ και δύσκολα θα βρεθεί άλλος σαν αυτόν».

Ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι στις 24/02 και ο Εκτελεστικός Διευθυντής αναφέρθηκε στον αριθμό των εισιτηρίων που θα παραλάβει η ΠΑΕ:

«Συμφωνήσαμε στα 3500 εισιτήρια, να περάσουμε δηλαδή κατά 1000 τον προβλεπόμενο αριθμό και αν υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία, θα μας δώσουν εκεί. Εμείς ζητήσαμε περισσότερα για να μην την πατήσουμε όπως και στη Μαδρίτη, που δε μας έφτασαν».

Αναφερόμενος στον Φρανθίσκο Χαβίτο, αλλά και σε άλλους παίκτες της ομάδας, δήλωσε:

«Ο Χαβίτο, επίσης, έχει δεθεί με την ομάδα και θέλει να μείνει στον ΑΡΗ. Είναι 3-4 παιδιά που δε νομίζω να υπάρχουν σε άλλες ομάδες.  Ο Νέτο άρχισε άσχημα φέτος, ακούστηκαν διάφορα, ορισμένα και αναληθή, αλλά αυτός το κατάλαβε και νομίζω ότι θα τον δούμε και καλύτερο στη συνέχεια. Θα τον δούμε και ως δεξί χαφ, ο Κούπερ τον εμπιστεύεται. Ο Μίσελ μπορεί να παίξει ως χαφ, ενώ και αυτός στην πορεία θα είναι ακόμη καλύτερος. Πρέπει να σας πω ότι ο Μίσελ είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ο οποίος μάλιστα δεν έχει βγει έξω από τότε που ήρθε στον ΑΡΗ και μένει δίπλα στον Ρονάλντο.

Όσο για τον τελευταίο, έχει οστικό οίδημα και θέλει κανένα μήνα ακόμη περίπου για να επιστρέψει. Ο Φατί θέλει εμπιστοσύνη και παιχνίδια. Είναι παίκτης που τον πήραμε από τη Ρόμα και έχει παίξει και στη Ναντ».

Εν συνεχεία, μίλησε για τον Κριστιάν Νασούτι, με αφορμή το αν θα υπάρξουν ενισχύσεις στο κέντρο της άμυνας:

«Οι γνώμες των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν είναι και οι καλύτερες για τον Νασούτι. Απορούν πώς έπαιζε στον ΑΡΗ. Απλώς, έχασε την ευκαιρία η Ρίβερ να μείνει ο παίκτης κάπου που είχε προσαρμοστεί» και τόνισε για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη:

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στη θέση του Αθανασιάδη. Δε θα μπορούσα να το κάνω. Έχει αναλάβει μία μεγάλη ευθύνη για κάτι που αγαπάει πάρα πολύ».

Οδεύοντας προς το τέλος των δηλώσεών του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καυτηρίασε το θέμα της διαιτησίας, καταλήγοντας:

«Είδαμε να μας παίζουν διαιτητές στην Ευρώπη, να μη φοβούνται να μας δώσουν πέναλτι και να μας παίζουν στα ίσια και μάλιστα απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου. Άκουσα πολλούς να μιλούν για οφ σάιντ στο γκολ του Τσέζαρεκ με τη Ρόζενμποργκ. Ο διαιτητής, όμως, θεώρησε ότι από τη στιγμή που ο αμυντικός ήταν κοντά στον δικό μας, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».

Στην τελευταία του δήλωση, ο Γιάννης Κόντης δήλωσε:

«Ζητάω από τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη σε αυτό που γίνεται. Μόνο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα και εύχομαι να έχουμε μόνο υγεία. Αυτό μας χρειάζεται σε αυτήν την κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε σήμερα στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ