Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ DVD ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του τύπου η κασετίνα με το DVD υπό τον τίτλο: "ΠΑΟΚ μια ζωή". 
Τα δύο δημοσιογραφικά site για τον ΠΑΟΚ www.olapaok.gr και paok24.com γράφουν για την παρουσίαση:








ΣΤΟ OLAPAOK ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
Ο Γιώργος Κούδας και οι βετεράνοι του "Δικεφάλου" δήλωσαν υπερήφανοι για την κυκλοφορία του DVD "ΠΑΟΚ μια ζωή" που αποτυπώνει την ιστορία του συλλόγου από το 1926 μέχρι και σήμερα.
Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στην μπουτίκ της Τούμπας ο Σύνδεσμος Βετεράνων του ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, παρουσίασε την συλλεκτική κασετίνα της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με την επωνυμία "ΠΑΟΚ μια ζωή". "Είναι μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ και για τους βετεράνους. Νιώθουμε υπερήφανοι που μετά από προσπάθεια 2,5 ετών καταφέραμε και ολοκληρώσαμε αυτό το DVD "ΠΑΟΚ μια ζωή". Ήταν ένα πολύ δύσκολο έργο", δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, Γιώργος Κούδας, προσθέτοντας: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνέβαλλαν με όλη τους την ψυχή για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Θα ήταν παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που συνέβαλλαν να γραφτεί αυτή η ιστορία. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του DVD θα πάνε στο έργο που άρχισε η σημερινή διοίκηση με την κατασκευή του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία".

Θα γίνει και μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του DVD"
Λεπτομέρειες για την συλλεκτική κασετίνα έδωσε ο πρόεδρος της επιτροπής DVD, Κούλης Αποστολίδης. "Η συλλεκτική κασετίνα περιέχει ένα DVD με την ιστορική καταγραφή της ομάδας από τις ρίζες της στην Κωνσταντινούπολη μέχρι και σήμερα. Ακόμη ένα DVD με τις δραστηριότητες των βετεράνων του ΠΑΟΚ και το CD με το soundtrack της ταινίας "ΠΑΟΚ μια ζωή", εξήγησε αρχικά και συνέχισε: "Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια. Υπήρχαν πολλοί που δούλεψαν αφιλοκερδώς, διαφορετικά το κόστος παραγωγής θα ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Κάναμε αυτή την εκδήλωση τώρα για να προλάβουμε την Χριστουγεννιάτικη περίοδο και να το προμηθευτεί πολύς κόσμος. Θα ακολουθήσει μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του DVD, πιστεύουμε ότι θα πείσουμε την ΠΑΕ να γίνει αυτή. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη περίοδος λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά ευελπιστούμε ότι τα έσοδα θα είναι σημαντικά".


Όλος ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια"
Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζέτζης, από την πλευρά του σημείωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τους βετεράνους και την ΠΑΕ, όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια έκδοσης του DVD. Είναι μια σημαντική προσπάθεια, η καταγραφή των ιστορικών γεγονότων του συλλόγου".
* Το DVD, στην τιμή των 24,90 ευρώ, διατίθεται, από την μπουτίκ της ομάδας, τα καταστήματα SEVEN, την επίσημη ιστοσελίδα της μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο (www.paokfc-megastore.gr), την ιστοσελίδα της SEVEN στο διαδίκτυο (www.videoseven.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (www.paokhistory.gr).
olapaok





ΣΤΟ PAOK24 ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Ιδιαίτερα λιτή ήταν η παρουσίαση του DVD της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που έγινε νωρίτερα στην μπουτίκ της ΠΑΕ. Γιώργος Κούδας και Κούλης Αποστολίδης μίλησαν γι’ αυτό…
Πρόκειται για το μεγάλο έργο του οποίου η δημιουργία κράτησε περισσότερο από δύο χρόνια. Είναι μία κασετίνα ουσιαστικά που περιλαμβάνει ένα 48σέλιδο ιστορικό έντυπο με την ιστορία του ΠΑΟΚ, ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ σε DVD, διάρκειας 180 λεπτών περίπου, με θέμα την ιστορία του ΠΑΟΚ, ένα μουσικό CD και ένα επιπλέον DVD με θέμα τη δράση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ.

Για το έργο αυτό ο Γιώργος Κούδας ανέφερε: «Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για όλους μας. Είμαστε υπερήφανοι που μετά από προσπάθεια 2,5 ετών ολοκληρώσαμε αυτό το DVD. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνέβαλλαν για να ολοκληρωθεί το έργο. Θέλω να διευκρινίσω ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του DVD θα πάνε στο έργο που άρχισε η σημερινή διοίκηση και μιλάω για το προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία».

Από την πλευρά του ο Κούλης Αποστολίδης ανέφερε: «Υπήρχαν πολλοί που δούλεψαν αφιλοκερδώς για το έργο αυτό. Θέλαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση για να προλάβουμε την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Πιστεύω ότι θα ακολουθήσει και μία μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του DVD».

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ Γιώργος Τζέτζης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τους βετεράνους και την ΠΑΕ για την προσπάθεια δημιουργίας του DVD. Είναι μια σημαντική προσπάθεια, η καταγραφή των ιστορικών γεγονότων του συλλόγου».

Θυμίζουμε (και με βάση την ανακοίνωση της ΠΑΕ) ότι το DVD θα πωλείται στην τιμή των 24,90 ευρώ και θα διατίθεται από την μπουτίκ της ομάδας τα καταστήματα SEVEN, την επίσημη ιστοσελίδα της μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο (www.paokfc-megastore.gr), την ιστοσελίδα της SEVEN στο διαδίκτυο (www.videoseven.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (www.paokhistory.gr).
paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ