Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

BLUEBOMB, ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ

Κύριοι διαχειριστές του ThessBomb, ναι μεν με βάλατε στην παρέα σας, όμως θα έχω δύσκολα θέματα, που, μπορεί να σας χαλούν τις δημόσιες σχέσεις σας. Θα σας το αποδείξω αμέσως. Και, μάλιστα, χωρίς να γράψω από εδώ και κάτω δικό μου κείμενο. Από το πολύ μαχητικό site iraklakias.com θα αναρτήσω ένα θέμα και... όσο θέλετε πηδάτε:

Ούτε δεκάρα τσακιστή!

Πόσο καιρό έχουμε να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας ΜΜΕ; Αρκετό! Με αφορμή κάποιες απορίες αναγνωστών μας θα θέλαμε να αναφερθούμε σε 2 αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, τη Metrosport και τα «Σπορ του Βορρά».
Αρκετοί από σας αναρωτιέστε γιατί στις βαθμολογίες των παικτών από τις εφημερίδες, δεν ανατρέχουμε στις φυλλάδες της Θεσσαλονίκης και αναφερόμαστε μονάχα στις 3 αθηναϊκές «ΕΞΕΔΡΑ», «SportDay» και «Goalnews». Η απάντηση είναι απλή: Όταν μας υπολογίσετε ως σύλλογο και ως μέγεθος τότε θα σας υπολογίσουμε κι εμείς.
Πριν προτρέξουν ορισμένοι και βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα: Αναφερόμαστε σε όλους όσους είναι υπεύθυνοι για τον παραγκωνισμό του ΗΡΑΚΛΗ από τα ΜΜΕ της πόλης! Σε όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την υπερπροβολή των άλλων δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης και την πασιφανή αγνόηση του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδος.
Ας προχωρήσουμε σε κάποια παραδείγματα.
Σεζόν 2005-2006, ο Ηρακλής εντυπωσιάζει όλη την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, σαρώνει όποιον βρει στο Καυταντζόγλειο. Μέσα στους … άτυχους ήταν και η ΑΕΚ (4-0) και ο Ολυμπιακός (2-0). Κυριακή του Θωμά υποδέχεται τον τρίτο της παρέας, τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, η ομάδα κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό 1-0 αποδείχτηκε φτωχό για τον Ηρακλή! Το πρωτοσέλιδο της Metrosport  την επομένη:
Μισό πρωτοσέλιδο! Ναι! Σε μια χρονιά που ο Άρης ήταν στη Β Εθνική, που ο ΠΑΟΚ πάλευε να βγει έκτος, ο Ηρακλής γέμιζε το γήπεδό του, κέρδισε όλους τους μεγάλους των Αθηνών χωρίς να δεχτεί γκολ (από πότε έχει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο στη Θεσσαλονίκη) και οι άνθρωπο της εν λόγω εφημερίδας μας αφιέρωσαν μισό πρωτοσέλιδο! Σκεφτείτε να γινόταν κάτι αντίστοιχο από ΠΑΟΚ ή Άρη! Και να ήταν μονάχα αυτό; Σας παραθέτουμε και δυο καθημερινά, συνηθισμένα πρωτοσέλιδα της Metrosport, που δείχνουν σε πόσο εκτίμηση έχουν τον Ηρακλή:
Μην ψάχνετε πολύ. Πάνω πάνω έχουν το ρεπορτάζ του Ηρακλή. Ναι, όπως είχανε κάποτε τα ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πάμε και στην αξιοθαύμαστη προσπάθεια των ανθρώπων της εφημερίδας στο φύλλο της 30ης Νοεμβρίου του 2010 όπου κατάφεραν ξανά να χωρέσουν τον Ηρακλή μας στο πρωτοσέλιδο:
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πλέον συνηθίσει αυτήν τη γελοία κατάσταση. Αλλά ας μην αδικούμε τη Metrosport. Υπάρχει και η έτερη εφημερίδα της Θεσσαλονίκης: «Σπορ του Βορρά»! Θα σας δείξουμε ένα πρωτοσέλιδο που ανέδειξε και η Αυτόνομη Θύρα 10 στη σελίδα της:
Μετά την περυσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα και το επόμενο μετά το 1-1 του Καυταντζογλείου:
Για τα όσα υποστήριξε η Αυτόνομη Θύρα 10 σχετικά με τα συγκεκριμένα πρωτοσέλιδα πατήστε εδώ.
Εμείς από τη μεριά μας το έχουμε ξαναπεί: Ούτε δεκάρα τσακιστή, ούτε ευρωλεπτό από το πορτοφόλι μας δεν αξίζουν οι συγκεκριμένες φυλλάδες. Κι όχι μόνο αυτές. Αλλά έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τις αγνοούμε και να μην τις αγοράζουμε μιας και είναι υποτίθεται εφημερίδες που εκφράζουν την αθλητική βόρεια Ελλάδα. Ο Ηρακληδέας που θέλει να ενημερωθεί έχει πολλές επιλογές. Πρώτα απ’όλα υπάρχει η εφημερίδα «ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ», που με 2 ευρώ κάθε Παρασκευή κυκλοφορεί σε όλη τη βόρεια Ελλάδα! Υπάρχουν,επίσης, τόσες σελίδες στο Ίντερνετ! Από τον Ηρακλάκια και την Bluearena μέχρι και τα κυανόλευκα blogs που θα βρείτε στην ενότητά μας «Γαλάζια Links»!
ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Έχει πέρα για πέρα δίκιο, ο Grias,  ναι ή όχι, ΡΕ; 
Καλώς σας βρήκα
Ο Bluebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ