Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ

Τέλος εποχής.
Μετά από 12 χρόνια ο Παπαγεωργόπουλος θα μιλήσει στο τελευταίο του δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, στις 14:00. 
Τι σημασία έχουν τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν;
Το ερώτημα είναι αν έχει κάποιος τα.......... κάκαλα να τα χώσει σήμερα στον Παπαγεωργόπουλο για "το ρόλο του στις πρόσφατες εκλογές", όπως λένε σε συζητήσεις εκτός δημαρχείου, αλλά και μέσα σε αυτό (πιο χαμηλόφωνα)!! 
Ή θα τον καρφώνει από αύριο, τότε δηλαδή που ο, πρώην πια, δήμαρχος, δεν θα έχει
ίχνος από την "εξουσία και τη δύναμη του, για να καταπιέζει τους ανθρώπους γύρω του"; (Το τελευταίο το λένε κάποιοι πολύ "δικοί" του, αλλά ονόματα δεν γράφω, τώρα)! 
Να υπογραμμίσω μόνο ότι πολλά λένε ορισμένοι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, αλλά κάνουν την πάπια όταν είναι τα τα πούνε κατάμουτρα.
Να είστε βέβαιοι, όλοι, πως θα ακουστούν πολλά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και σε βάθος χρόνου. Θυμηθείτε το...................

Την Πέμπτη το νέο δημοτικό συμβούλιο
Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και των νέων δημοτικών συμβούλων, ενώ θα γίνει και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας θα είναι ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος.
Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ