Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ, ΜΙΝΟΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ

Αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ο Αλέξανδρος Τριαντφυλλίδης και ο Δημήτρης Βενιέρης οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν ποια εργασία προτιμούν μεταξύ ΕΡΤ3 και ΔΕΠΘΕ (FM100-TV100).
Το ερώτημα τίθεται από την ΕΡΤ3, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση που θα οριστεί στη ΔΕΠΘΕ από τον επίσης νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, θα θέσει το ίδιο ερώτημα στους δημοσιογράφους που εργάζονται σε ανταγωνιστικά Μέσα.
Και ως ανταγωνιστικά Μέσα λογίζονται από την ΕΡΤ3 (και σε λίγο από τη ΔΕΠΘΕ) οι
τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, μαζί. Δεν λογίζονται ανταγωνιστικά Μέσα οι εφημερίδες και γενικά ο έντυπος τύπος, αλλά και οι ιστοσελίδες.
Το δίλημμα τέθηκε και σε άλλους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, όπως σε Τραπεζανίδη, Μίνο που εργάζονται στο Μετρόπολις και στον Τάσο Σταμπουλή που εργάζεται στον Σπορ 103.
Έτσι, όσοι ακούτε αυτά τα ραδιόφωνα θα αντιληφθήκατε ότι οι παραπάνω δεν ακούγονται, πλέον, στις εκπομπές που συμμετείχαν ενώ εξακολουθούν να γράφουν κανονικά στο Mέτροσπορ και στα Σπορ του Βορρά.
Όταν τεθεί το θέμα και από τη νέα διοίκηση της ΔΕΠΘΕ θα υπάρξουν και άλλα σημαντικά προβλήματα...
Γεννάται, βέβαια, ένα ακόμη ερώτημα: Θα λογίζονται ως ανταγωνιστικά Μέσα τηλεοπτικοί ή ραδιοφωνικοί σταθμοί που έχουν έδρα σε άλλες πόλεις, σε σχέση με ΕΡΤ3 και ΔΕΠΘΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ