Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ...

Στο εισαγωγικό κείμενο του ThessBomb είχα γράψει ότι μεταξύ των άλλων ονομάτων με τα οποία θα ασχοληθεί το "Wikileaks της Θεσσαλονίκης" είναι και η Ιωάννα (ναι, ρε Θόδωρε), αν θυμάστε. Ήρθε η ώρα να το κάνω συντομότερα από όσο υπολόγιζα.
Και απευθύνομαι στην ίδια την Ιωάννα, που ελπίζω να το διαβάσει:



Ιωάννα,
Το παλικάρι σου είναι 100% εντάξει. Όπως κι εσύ έτσι κι αυτός άφησε πίσω του τα νεανικά του χρόνια. Είναι τόσο τρελαμένος με εσένα και τα παιδιά που ακόμη και σε ανδροσυζητήσεις δεν συμπεριφέρεται όπως όλοι μας. Είναι πάντα "μαζεμένος". Και το εννοώ. Αν, τώρα, οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι της πλάκας (γιατί η δημοσιογραφία του life style είναι εντελώς της πλάκας) εμπλέκουν το όνομα του Θόδωρου με το ζεύγος που χωρίζει, το κάνουν γιατί πουλάει. Να συμπληρώσω και κάτι; Σιγά να μην έχει στο μυαλό του ο Θόδωρος την Αιγινήτη. Τι σημασία έχει τι κάνει εκείνη; Για τον Θόδωρο όλοι οι φίλοι του αλλά και όσοι, απλά, τον γνωρίζουν ξέρουν τι καψούρα έχει μαζί σου αλλά και με τα παιδιά! Το μόνο που συμπληρώνει τη δική του ευτυχία είναι ο ΠΑΟΚ. Και αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο σε αυτή τη χώρα. Καλά κάνετε και οι δυο σας, λοιπόν, που έχετε απομακρυνθεί από αυτό το άθλιο αθηναϊκό life style και δεν κάνετε παρέα με μυστήριους που το επιζητούν. Κλείστε τα αυτιά σας στα τσογλάνια (και τις τσογλάνες) της Αθήνας. Στο κάτω - κάτω και τα ονόματα που εμπλέκονται στην πρόσφατη ιστορία των αθηναϊκών δελτίων, των κουτσομπολίστικων εκπομπών και των δημοσιευμάτων, δηλαδή, ο Σρόιτερ και η Αιγινήτη, τραβούν τον δικό τους Γολγοθά, έστω κι αν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Κι άλλες φορές σας έχουν πολεμήσει αυτοί που κάνουν παρασιτικά επαγγέλματα, δηλαδή αυτοί που ζουν με τη ζωή των άλλων. Θα το κάνουν και στο μέλλον, μην αμφιβάλλεις καθόλου.
Ιωάννα,
Είστε υπόδειγμα οικογενείας και αυτό σφίξτε το γερά πάνω σας. Ζευγάρια σαν εσάς τα ζηλεύουν, άλλοι με την καλή και άλλοι με την πραγματική-κακή έννοια της λέξης. Ίβιτς με Πετρουλάκη, Κωστόπουλο με Μπαλατσινού, Ζαγοράκη με Λίλη, δεν βρίσκεις εύκολα μέσα στον συρφετό των διασήμων...

ΥΓ. Δεν είμαι φίλος με τον Θόδωρο. Τον γνωρίζω όπως τον γνωρίζουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Όπως κι εκείνος γνωρίζει πάρα πολλούς. Άρα, δεν τον αβαντάρω στα μάτια σου. Εσύ, το ξαναγράφω, ξέρεις καλύτερα απ’όλους τον άντρα σου και ξέρεις ότι εκτός από την οικογένειά του μόνο ο ΠΑΟΚ, του έχει πάρει τα μυαλά. Κάτι, βέβαια, που είναι καλό για πάρα πολύ κόσμο. Τον μεγάλο κόσμο του ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ