Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 32 ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δικέφαλος άνοιξε τα φτερά του και σκέπασε όλη την Κροατία, όλη την Ελλάδα! Όχι μόνο προκρίθηκε στους 32 του Europa Cup αλλά πρόσφερε στην χώρα μας και πολύτιμους βαθμούς στη βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA "Ο Σαλπιγγίδης έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στη Ντιναμό και την....σαραντάρισε στις αποτυχίες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Δεν σκοράριζε, δεν σκοράριζε ο Δημητράκης, έβαλε όμως μια γκολάρα που κατέβασε τη θερμοκρασία στο Μάκσιμιρ ακόμη 10 βαθμούς!

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Αθανασιάδη που έπαιξε το ένα-δυο και μάλιστα δυο φορές με τον Σαλπιγγίδη, με την τελική του πάσα να είναι ιδανική!


Τελικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να χρειάστηκε να αμυνθεί υπέρ βωμών και εστιών στον πόλεμο τη Κροατίας, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι αδικείται από το σκορ αφού έκανε τις πιο κλασικές ευκαιρίες του αγώνα, τις οποίες, όμως, από ατυχία και αστοχία των Αθανασιάδη, Φιλομένο δεν διεύρυνε τη διαφορά στα 3 γκολ!


Η κλήρωση της φάσης των 32 θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ η Βιγιαρεάλ νίκησε μέσα στην έδρα της Μπριζ με 1-2 και έτσι ο ΠΑΟΚ καταλαμβάνει τη 2η θέση του ομίλου αλλά κανέναν ΠΑΟΚτσή δεν τον πειράζει, αυτό..........

Δείτε το γκολ του Σάλπι



Ακολουθούν φωτογραφίες και άλλα βίντεο από τον θρίαμβο του Δικεφάλου







24sata.hr & sportskenovoski.hr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ