Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΧ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ Νο 2 (πάντα για το κανάλι μιλάμε)

Μεταξύ των αναρτήσεων, το ThessBomb το Wikileaks της Θεσσαλονίκης, θα δίνει και ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια των αναγνωστών του. Και θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν κι εσείς συμμετέχετε στις πληροφορίες που αναρτώνται σε αυτό το blog.
Αφορμή πήρα από το σχόλιο "Άγνωστου" σχολιαστή της ανάρτησης με τίτλο "ΑΧ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ (για το κανάλι μιλάμε).
Ο Άγνωστος Αναγνώστης μας δίνει μια πληροφορία που αφορά τον Σαλονικιώτικο τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος, ως γνωστόν, είναι και ο μοναδικός ιδιωτικός πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα την πόλη μας. "Κλείνει στο τέλος του χρόνου και μεταφέρεται στην Αθήνα" αναφέρει χαρακτηριστικά!
Προφανώς εννοεί ότι
κλείνει τις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη για να τις μεταφέρει στην Αθήνα.
Δεν γνωρίζω με ποια στοιχεία το γράφει, όμως παράλληλα πιστεύω ότι κάτι θα γνωρίζει. Ίσως είναι και μέσα από το TV Μακεδονία (κάποιος εργαζόμενος ή απολυμένος).
Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν οι Ενώσεις (ΕΣΗΕΜΘ και ΕΤΙΤΒΕ) πρέπει να είναι ο συνδυασμός των δικών μας πληροφοριών έτσι όπως αναφέρονται στην προηγούμενη ανάρτηση μας με τίτλο "ΑΧ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ (για το κανάλι μιλάμε) και της πληροφορίας που μας δίνει ο Αναγνώστης.

ΥΓ. Παρακαλούμε τους Αναγνώστες, για όσους επιθυμούν βέβαια να το κάνουν, ας βάζουν ένα όνομα ή, έστω, ένα ψευδώνυμο, έτσι που σε κάθε περίπτωση διαλόγων να γνωρίζουμε ποιος λέει τι, αλλά και να αναγνωρίζουν μεταξύ τους οι Αναγνώστες τις τοποθετήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ